Home Biznis Tradicionalni uskrsni doručak u ACI marinama okupio iznimno velik broj nautičara diljem...

Tradicionalni uskrsni doručak u ACI marinama okupio iznimno velik broj nautičara diljem Jadrana te opravdao optimizam uoči početka sezone

538
0

Ovog vikenda u ACI marinama, lukama najvećeg nautičkog lanca na Mediteranu, održan je tradicionalni uskrsni doručak za goste nautičare koji ujedno označava i početak nove nautičke sezone. Tom prigodom se, u društvu direktora i osoblja, u ACI marinama diljem Jadrana okupio veliki broj nautičara, kao potvrda kvalitetnih priprema, ali i nagovještaj još jedne uspješne sezone koja bi prema dostupnim pokazateljima i prognozama mogla ponovno biti rekordna.

„Bilo nam je veliko zadovoljstvo i ove godine proslaviti Uskrs s našim gostima na ovom tradicionalnom okupljanju, koje za nas i našu zajednicu ima zaista velik značaj. Veliki broj nautičara koji već sada borave u ACI marinama potvrda su točnosti naših predviđanja još od zimskih mjeseci, kada smo sudjelovali na najvećim svjetskim sajmovima nautike u Njemačkoj i Austriji, zemljama koje ujedno i predstavljaju neke od naših najistaknutijih emitivnih tržišta. Dodatan vjetar u jedrima svakako nam daje i ulazak Hrvatske u šengenski prostor i eurozonu te čvrsto vjerujemo kako će ova godina, 40. po redu u povijesti ACI-ja, itekako biti za pamćenje“, poručila je direktorica ACI marina Rab i Supetarska Draga, Dubravka Ulemek.

Izrazito visok broj nautičara u ovom ranom razdoblju, najveći lanac marina na Mediteranu pripisuje temeljitoj pripremi u zimskim mjesecima, ali i kvalitetnim odnosima te povjerenju koji su s nautičarima iz cijelog svijeta izgrađeni tijekom 40 godina duge tradicije. Veliku 40. obljetnicu, koju će ACI obilježiti 1. srpnja, tvrtka će nastojati okruniti i novim poslovnim rekordima, koje predviđa kao rezultat pozitivnih trendova te sve većeg prepoznavanja Hrvatske od strane nautičara, kako po prirodnim ljepotama, tako i po kvaliteti infrastrukture i usluge u koje ACI iz godine u godinu sustavno ulaže značajne resurse.

Na dosadašnje pokazatelje koji ulijevaju veliki optimizam od nadolazeće sezone, osvrnuo se i Edo Karuza, regionalni direktor ACI marina splitske regije: „ACI marina Split dosad je bila jedna od najfrekventnijih marina, ne samo u našem sustavu, nego i u cijeloj Hrvatskoj, a u ACI marinama splitske regije se tijekom ljetnih mjeseci tražio vez više. Čini se da navedeno možemo očekivati i ove godine u kojoj slavimo veliki 40. rođendan našeg lanca marina, zbog čega u sezonu ulazimo s jednim posebnim elanom i nabojem“, ističe.

„Pripreme za sezonu bile su vrlo intenzivne, budući da smo morali, ne samo zadržati najviše standarde kvalitete u našim marinama, nego i maksimalno unaprijediti sve segmente poslovanja gdje god je za to bilo prostora. ACI marine na području Istre, svojom su ponudom i razinom komfora oduvijek odražavale cjelokupni turistički identitet ovog kraja Lijepe naše, a nakon rekonstrukcije ACI marine Rovinj, za sad najmodernije i najluksuznije marine na Mediteranu te nositeljice prestižnih pet sidara, cijela ova priča podignuta je na jednu sasvim novu razinu. Stoga s optimizmom gledamo u upravo započetu nautičku sezonu“, dodao je Darko Starčević, regionalni direktor ACI marina istarske regije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here