Home Najnovije Dinamo dovodi Livakovićevog nasljednika za samo pola milijuna eura!

Dinamo dovodi Livakovićevog nasljednika za samo pola milijuna eura!

125
0

Nikola Čavlina bi ove zime mogao postati igrač Dinama. Sergej Jakirović je već krenuo u planiranje poslova za zimski prijelazni rok, a povratak Čavline u klub je, izgleda, visoko na popisu prioriteta. Ivan Nevistić je očito izgubio povjerenje trenera, a Danijel Zagorac zbog godina ne može biti dugoročno rješenje pa Dinamu treba nova opcija.

Spominjao se Nediljko Labrović iz Rijeke, ali za njega će Damir Mišković tražiti odštetu koju Dinamu niti može, a vjerojatno niti želi platiti. Spominjali su se iznosi od pet do sedam milijuna eura. Kad se uzme u obzir koliko je golmana teško prodati, jasno je da Dinamo na Labroviću ne bi mogao zaraditi, barem ne neki ozbiljan iznos. Upravo zato se 21-godišnji Čavlina u Maksimiru ističe kao najrealnija opcija.

Dinamo ima klauzulu prema kojoj ga može vratiti za samo 500 tisuća eura pa se taj potez, osim isplativog, čini i vrlo logičnim, posebno u usporedbi s dovođenjem Labrovića. Usprkos tome što mu je tek 21 godina, Čavlina je autoritativan, pravi zapovjednik obrane.

Previous articleRijeka u subotu dočekuje Triestinu u pripremnoj utakmici
Next articleGeneral koji je kritizirao Putina i njegova supruga pronađeni mrtvi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here