Home Najnovije Dinamovci na Fejsu traže smjene i zazivaju povratak Mamića

Dinamovci na Fejsu traže smjene i zazivaju povratak Mamića

257
0

Dinamo je na Kosovu u 2. kolu Konferencijske lige doživio jedan od najsramotnijih poraza u Europi ikad. S 2:0 je izgubio od tamošnjeg prvaka Ballkanija.

Navijači Dinama ogorčeni su na upravu, trenera Sergeja Jakirovića i nogometaše. Smatraju da uprava nije dovela pojačanja, da trener nije popravio igru, a da igrači ove sezone pružaju očajne partije.

“Mogu li navijači i simpatizeri Dinama očekivati javnu ispriku od uprave, trenera i igrača? Ili da smatramo da je to sad naša razina i da s tim živimo dalje?”, “Čestitam Šimicu i upravi na znalačkom prijelaznom roku i uspješnoj prodaji!!! Eto, sad uličari vode klub i “svi ” sretni koji su to htjeli”, “Uvijek sam davao podršku kad se gubi, ali ovo… igra, zalaganje, želja….SRAMOTA”, samo su neki od komentara ljutitih navijača koji traže i smjene u upravi kluba.

Od igrača najviše su na udaru golman Ivan Nevistić i braniči Boško Šutalo i Bogdan Mihajličenko.

“Mihajličenko… Pa mogli su tako dovesti bilo koga s ratišta”, “Nevistić nema kvalitetu da bude jedinica Dinama, momak nije ništa obranio u trenucima kada se lomi utakmica od kada je stao na gol… Zagorac bi trebao dobiti šansu”, “Mihajličenko je najgori igrač kojeg sam ikad gledao”, “Nadam se da je Šutalu i Ukrajincu ovo oproštaj”, “Potjerati 29 igrača i trenera i dovesti 29 novih”, komentiraju razočarani dinamovci, a javilo se i nekoliko mamićevaca koji bi rado vidjeli povratak osuđenog kriminalca Zdravka Mamića.(Index)

Previous articlePovijesna blamaža Dinama na Kosovu, je li Jakirović pred otkazom?
Next articleJakiroviću se trese stolica nakon sramotnog poraza, hoće li Dinamo poslati ponudu Željku Sopiću?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here