Home Najnovije Dinamovi navijači na Fejsu: Potjerajte najlošijeg trenera ikad i pola momčadi

Dinamovi navijači na Fejsu: Potjerajte najlošijeg trenera ikad i pola momčadi

152
0

Dinamo je šokantno ispao iz Kupa. U polufinalu je Šibenik na Šubićevcu slavio 2:1 i izborio finale u kojem će igrati protiv boljeg iz okršaja Slavena i Hajduka.

Većina navijača Dinama traži otkaz za trenera Antu Čačića nakon što se Hajduk približio branitelju naslova u prvenstvu i nakon što je doživio šokantan poraz u Šibeniku.

Ovo su neki od komentara ljutitih navijača s Dinamovog Fejsa:

“Nastavak loših utakmica pod trenerom i sportskim direktorom koji je rasprodao sve kvalitetne igrače, doslovno svaku utakmicu strepimo za rezultat. Danas zatvaranje utakmice u 65 minuti protiv Šibenika. Od europskog Dinama do toga da izgledamo kao zadruga s juga u svega par mjeseci. Barišić, Čačić i kompletna ulica marš iz kluba!”

“Nakon prodaje Ademija sam predvidio ovo… Pod Bjelicom su svi napredovali, a sadašnji trener/manager je sve unazadio. Što je najgore ne fale samo Ademi i Oršić, već i Dilaver, Lauritsen itd..sve su to odlični igrači koji su bili dijelom velikih uspjeha kluba. Jako sam tužan bez obzira što je ovo jedina šansa da osvojimo prvenstvo (ako napokon uprava reagira, kao što je trebala već nakon bunkera doma sa Salzburgom). Svaka čast na ulasku u LP, ali bilo je dosta.”

“Čačić i pola ove momčadi već večeras mora otići, Čačić nema mozak, a pola njih nema muda kao ovi momci iz Šibenika, i zato im velike čestitke i zahvala sto će valjda sada doći do promjena iako sam navijač modrih!”

“Svaka vam čast, sve što se gradilo godinama, desetljećima uništeno je u mjesec dana!”

“Nek se jave znalci koji su nakon 13 utakmica dizali u nebesa najlošijeg trenera u povijesti Dinama kojeg je pomazio rezultat na početku sezone a koji veze nema s nogometom ….Pozitivno u porazu je što više neće biti trener ako netko u upravi ima mozga… No to je upitno.”

“Sad treneru i sportskom direktoru dajte još titulu predsjednika. Zaslužio je.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here