Home Mozaik Dio tijela koji otkriva točnu dužinu ‘ponosa’, a nisu prsti: Muškarci, nema...

Dio tijela koji otkriva točnu dužinu ‘ponosa’, a nisu prsti: Muškarci, nema više skrivanja, sve je transparentno!

1360
0

Naravno, svi znamo da o knjizi ne treba suditi po koricama, ali što se tiče pitanja veličine ponosa mogućeg partnera, vjerujte, mnoge žene čine upravo to.

Kako nije baš pristojno zaviriti u nečije hlače, mnogi su tražili način da to prepoznaju po drugim fizičkim karakteristikama kako bi se pogled zaustavio na prstima ili stopalima. No, istina je da morate malo podići glavu kako biste otkrili što vas zanima, prema rezultatima nove studije provedene u Japanu.

Znanstvenici su povezali veličinu ponosa i nosa

Rezultati su stigli prošlog mjeseca, a za potrebe istraživanja znanstvenici su tražili paralelu između veličine nosa i ponosa kod odraslih muškaraca u Japanu. Penis je izmjeren u erekciji, a nos u dužini i širini. Zaključili su da se prosječna veličina ponosa slaže s veličinom nosa – pa je veća kod pojedinaca koji imaju veći nos. Zaključili su da su ta dva parametra povezana.

“Studija je ograničena na Japan i još nije jasno zašto je veličina nosa povezana s veličinom ponosa. Tema je zanimljiva pa ćemo je obraditi u budućnosti. Činjenica da je veličina ponosa povezana do nosa to jasno pokazuje, visina i težina, ali to se utvrđuje pri rođenju “, objasnili su autori studije. Studija je zaključila da muškarci s velikim nosom imaju i ponos koji je oko 30 posto duži.

Znanstvenici su otkrili da muškarci s kraćim nosom, oko 4,5 cm, imaju prosječan ponos od oko 10 cm. No, ako je nos dug 5,5 cm, ponos bi mogao biti dug oko 13,5 cm. Stoga je oko 29 posto dulji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here