Home Mozaik Dio Winnetou vikenda odgađa se zbog vremenskih uvjeta

Dio Winnetou vikenda odgađa se zbog vremenskih uvjeta

328
0

Dio Winnetou vikenda odgađa se zbog vremenskih uvjeta. Naime, predavanje Asteroidi i kometi zagonetni svemirski putnici kao i promatranje nebeskog svoda s tri teleskopa i pod stručnim vodstvom astronoma Dinka Brautovića, Tonija Stipeća i Roberta Lovrinićaodgađa se za srijedu, 17. kolovoza. Početak programa je u 20 sati, a sudionici će moći uživati i u šetnji pod bakljama do obližnje livade povrhRoswell sela. Naime, ovogodišnje promatranje Suza Sv. Lovre u Roswell selu neće biti moguće jer je najavljeno oblačno vrijeme.

Filmska večer na otvorenom odgađa se za četvrtak, 18. kolovozakada će se projicirati animirani filmMalci 2, Kako je Gru postao Gru. Filmska projekcija započinje u 19:30 sati, a karte se mogu kupiti online putem ili od 19 sati u samom Roswell selu. Ured za turizam Općine Fužine svim sudionicima savjetuje ponijeti tople dekice ili slojevitu odjeću jer su goranske noći svježe.

Cowboynight ostaje i dalje po rasporedu i održat će se u nedjelju, 14. kolovoza kada će sudionici uživati uz igre iznenađenja i nastupe Sarah&TheRomans benda te DJ Rabbita. Cowboynight započinje od 20 sati i održat se u kultnom kaubojskom Roswell selu.

Više informacija o sadržajima i programima fužinarskog kraja potražite na Facebook stranicama Ureda za turizam Općine Fužine @tfuzine.

Previous articleVIDEO: Salman Rushdie, kojem islamisti godinama prijete smrću, napadnut u New Yorku!
Next articleRushdie je izboden, prebacuju ga helikopterom u bolnicu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here