Home Mozaik Dječaci dva mjeseca mahali trajektu na Olibu, kapetan napravio nešto što će...

Dječaci dva mjeseca mahali trajektu na Olibu, kapetan napravio nešto što će pamtiti

461
0

Četverogodišnji Hrvoje i njegovih pet prijatelja dva mjeseca su dočekivali Jadrolinijin trajekt Lastovo na otoku Olibu, a onda im je kapetan dao uspomenu za cijeli život.

“Gotovo puna dva mjeseca četverogodišnji Hrvoje te malo stariji Marin, Karli, Tessa, Tomas, Vito svakoga su dana dočekivali naše Lastovo na Olibu. A onda se jednoga dana zapovjednik broda Lastovo Igor Bačić spustio među veselo društvo i pozvao ih na zapovjedni most”, napisali su iz Jadrolinije na Instagramu uz fotografije veselog susreta.

Dječaci nisu krili fascinaciju komandnim mostom, a kapetan im je čak dao da uključe brodsku sirenu. Osim toga, ostavio im je i kratku poruku kako bi imali uspomenu na svoju avanturu.

“Dragi Hrvoje! Neka ti svako sljedeće ljeto bude veselo i sritno kao ovo!!! Žele ti kapetan Igor Bačić i kapo Dean Koludrović”, stoji u poruci koja je i pečatirana službenim brodskim pečatom. 

Dječacima će ovo ljeto zasigurno ostati u dugom sjećanju, a ne sumnjamo da će svoju avanturu svima prepričavati još dugo.

Previous articleVIDEO: Pogledajte kako Hajdukov huligan udara snimatelja
Next articleDječak (8) umro 3 puta, svi su ga otpisivali, a kad se probudio iz kome, imao je jezivu poruku za majku (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here