Home Mozaik Dječak (4) stradao vozeći se dječjim motociklom: Roditelji prisustvovali šokantnoj sceni, zanijemili...

Dječak (4) stradao vozeći se dječjim motociklom: Roditelji prisustvovali šokantnoj sceni, zanijemili od boli

235
0

Mališan iz Velike Britanije poginuo je u stravičnoj nesreći, kada se prvi put počeo voziti na svom novom dječjem motociklu.

Jacob Gemlin Turner (4) je prilikom prve vožnje mini motociklom u Blackwoodu u Južnom Walesu udario u stup metalne ograde, objavio je Sun navodeći da je dječak želio voziti motore jer je njegov stariji brat sudjelovao na moto utrkama.

Jacob je nosio punu zaštitnu opremu. Njegov otac Ross ga je odveo na sportski teren “Britanija” u Belkwoodu kako bi testirao svoj novi, mali motor, otkrivaju novi detalji sa saslušanja u vezi incidenta koji se dogodio u svibnju prošle godine.

“Ross je mislio da bi ovo bilo sigurno mjesto da Jacob prvi put vozi svoj novi motocikl”, rekla je mrtvozornica Carolyn Saunders.

Ross je otišao na polje s prijateljem i Jacobovim djedom. Troje odraslih postrojilo se u “trokut” dok se Jacob vozio od jednog do drugog na svom motociklu. No, kako se navodi, “očito je naletio na izbočinu” kada se 4. svibnja prošle godine naglo okrenuo i udario u stup ograde. Dječak je “nekontrolirano pritisnuo gas” prije nego što je skočio s motora i udario u ogradu.

Otac je potrčao prema njemu u pokušaju da spriječi sudar, ali nije uspio – Jakov je nepomično ležao na tlu. Pozvali su hitnu pomoć, a otac ga je pokušao reanimirati masažom srca. Uspio ju je oporaviti i dijete je prevezeno u bolnicu u Cardiffu s teškom ozljedom glave, unutarnjim krvarenjem, slomljenim rebrima i iščašenjem kralježnice – kako se navodi u ozljedama koje “ne mogu preživjeti”.

Očajna obitelj bila je pored Jacoba u bolnici kada mu je 5. svibnja prošle godine isključen respirator. Istražitelji su zaključili da je motor “dobro radio” i da je vozilo “primjereno njegovoj dobi”.

– Jakov je bio četverogodišnji dječak koji je od rođenja volio sport i prirodu. Motocikl mu je bio strast i volio je voziti – rekao je Saunders.

Kao uzrok dječakove smrti navedena je traumatska ozljeda mozga.

Previous articleU-21 reprezentacija osigurala baraž, može i direktno na EP!
Next articleKineski tehnološki div zatvara trgovine u Rusiji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here