Home Mozaik Dječak na rođendan pozvao sve kolege iz razreda osim jednog: ‘Namjerno je...

Dječak na rođendan pozvao sve kolege iz razreda osim jednog: ‘Namjerno je isključen’

98
0
Pexels/Ilustracija

Mama je slomljena nakon što je čula kako je njezino dijete jedino iz cijelog razreda koje nije pozvano na rođendansku zabavu vršnjaka. Na Redditu je objasnila da se njezin osmogodišnji sin uplakan vratio iz škole nakon što su ga osramotili pred cijelim razredom i natrljali mu to na nos.

“Drugi učenik je podijelio pozivnice svima osim mom sinu. U razredu je 18 učenika i to se dogodilo pred svima. Kada ga je moj sin upitao zašto nije dobio pozivnicu, ovaj mu je uz smiješak odgovorio da nije na popisu”, pojadala se mama.

Tvrdi da se njezin sin redovito igra sa slavljenikom i da ga smatra najboljim prijateljem.

“Nemam problema s tim što ga dječak nije pozvao na rođendan, njegova je zabava i može pozvati koga želi. Ali čini mi se nepotrebno okrutnim da ga se namjerno isključuje, i to pred svima u školi. On ima poteškoća s pronalaženjem prijatelja i uklapanjem, ali je bistar i ljubazan. Bojim se da će mu sada biti još teže kada je namjerno odbačen”, dodala je.

Većina korisnika Reddita smatra da su roditelji slavljenika pogriješili kad su sinu dopustili da pozove cijeli razred, a jednog dječaka izostavi.

“Po meni su krivi roditelji”, kaže jedna osoba.

Drugi su pokušali utješiti mamu.

“Ako je dječak toliko zloban, vašem sinu bi trebalo biti drago da nije pozvan. Pokušajte to predstaviti kao dobar način da nauči da se ne želi družiti s ljudima koji se loše ponašaju prema njemu”, savjetuje druga.

Previous articleHana renovirala kupaonu jer joj je curio tuš: Kad je ugledala ovo iza pločica, mislila je da je u horor filmu (VIDEO)
Next articlePopularni američki tiktoker pitao Ivanu Knoll čime se bavi, odgovor ga je iznenadio

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here