Home Mozaik Dječak šetao, a sljedeće sekunde dogodio se užas: Majka je vrisnula, pa...

Dječak šetao, a sljedeće sekunde dogodio se užas: Majka je vrisnula, pa napravila nešto nevjerojatno (VIDEO)

263
0

Sigurnosna kamera u engleskom Ashfordu zabilježila je zastrašujući trenutak kada je dijete upalo u “neispravan” šaht ispred nosa prestravljene majke.

Snimka prikazuje Amy Blythe (23) kako hoda s malim 18-mjesečnim Theom kada se on iznenada okreće kako bi istražio labav poklopac kanalizacije. Dječačić je nagazio i u trenu se zabio pravo u rupu duboku oko šest metara, dok se poklopac zatvorio nad njim.

Prestravljena majka zakasnila je sekundu da dođe do sina, a onda je vrisnula kada je vidjela kako joj nestaje pred očima. Odmah je bacila poklopac, skočila u kanalizaciju i ubrzo izvukla Tea iz rupe. Na sreću, klinac je odmah stao na noge, ali mu je odjeća bila prekrivena izmetom.

Majka ga je odmah odvezla u bolnicu, gdje su saznali da je imao lakši potres mozga, ali da nije imao teže ozljede.

– Bio je to daleko najstrašniji, najtraumatičniji dan u mom životu. Nikada u milijun godina ne bih pomislila da ću skinuti poklopac odvoda kako bih pokušao spasiti svoju jadnu bebu. Potencijalno je mogao poginuti jer je pao 20 stopa (oko 6 metara) ispod zemlje u kanalizaciju koja mu ide do koljena, dok mu se poklopac prevrnuo – rekla je majka za Kent online.

Amy je priznala da joj je prva pomisao bila da joj je dijete umrlo nakon što je nestalo kroz odvod, te da nikada neće zaboraviti krikove koje je ispuštala njezina beba.

– Nisam čula ni svoju bebu, nisam znala što očekivati ​​kad sam skinula poklopac. Stvarno sam mislila da je moj dječak mrtav, ali je umjesto toga stao i pozvao me po imenu u pomoć – rekla je Amy.

Dodala je da taj zvuk nikada neće zaboraviti i da je bio poput agonije.

– Srećom, uspjela sam stisnuti noge o beton i izvući Tea dok je izmet pljuštao po nama. Ne znam kako sam to napravila. Tijelo mi se još nikad nije tako savijalo, samo da ga izvučem iz tog odvoda – opisala je strašnu traumu koja je sretno završila.

Amy je tada otišla tražiti krivce u lokalni Vodovod za potencijalnu tragediju i rekla da neće stati dok ne dobije odgovor zašto je šaht ostavljen u takvom stanju.

Majka kaže i da je mali Theo jako traumatiziran te da svaki put kad se udalji od njega plače i vrišti.

Previous articleUžas i tuga: Rusi su ubili poznatog Ukrajinca
Next articleOglasila se Sanja, djevojka tragično preminulog Mateja Periša

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here