Home Najnovije Dječak u SAD-u nađen u ustima aligatora. Policija tvrdi da je umro...

Dječak u SAD-u nađen u ustima aligatora. Policija tvrdi da je umro od utapanja

122
0

Nestanak dvogodišnjeg Taylena Mosleyja prijavljen je nakon što je njegova 20-godišnja majka, Pashun Jeffery (20), pronađena mrtva u svom stanu u gradu St. Petersburgu na Floridi. Tijelo dječaka je pronađeno 31. ožujka u ustima aligatora u jezeru Maggiore.

Policija navodi da je dvogodišnjaka u jezero stavio otac, Thomas Mosley (21), koji je optužen za oba ubojstva. Medicinski istražitelj okruga Pinellas potvrdio je jučer da je dvogodišnjak umro od utapanja. Njegov ga je otac navodno “bacio ili stavio” u jezero, nanijevši mu “smrtne ozljede”, piše CNN.

Noć prije nego što je Jeffery pronađena, Mosley je navodno otišao u kuću svoje majke s “teškim posjekotinama na rukama”. Jefferyjeva obitelj je odlučila provjeriti kako je ona te je pronašla s “više od sto ubodnih rana ili posjekotina”, stoji u optužnici. Dječak nije bio pored nje pa je policija pokrenula potragu.

Sljedećeg dana je u obližnjem parku primijećen aligator koji je imao nešto u ustima. Policija je ispalila na njega jedan metak kako bi ispustio taj objekt, za koji se kasnije ispostavilo da je zapravo bilo netaknuto tijelo dječaka. Aligator je nakon tog incidenta eutanaziran.

Previous articleU 33. kolu igre Eurojackpot u Njemačkoj je pogođen glavni dobitak 5+2 u iznosu od 46.857.546,20 eura !       
Next articleObjavljena fotografija koja otkriva pravi razlog zbog kojeg je Modrić zamijenjen u debaklu Reala (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here