Home Mozaik Djevac iz Srbije isprepadan neobičnim ‘ponašanjem’ svog penisa: ‘Ako budem previše napaljen,...

Djevac iz Srbije isprepadan neobičnim ‘ponašanjem’ svog penisa: ‘Ako budem previše napaljen, bit će problema’

280
0

Devetnaestogodišnji Srbin je korisnicima Reddita ispričao o svojim bolnim erekcijama i tražio savjet za seks od iskusnijih muškaraca:

“Pozdrav svima! Imam 19 godina i djevojku već neko vrijeme i dosta smo prisni. Ovih dana bih trebao kod nje u stan i vjerojatno ćemo se seksati. Imam problem, nikad se nisam seksao. Pri erekciji mi se skroz podigne uz trbuh pa se tek poslije nekog vremena spusti u odnosu na trbuh. Tek nakon minute-dvije bude prav. Bojim se da u seksu ne ostane pribijen uz trbuh jer će vjerojatno biti još jača erekcija.”

Jedan muškarac mu je napisao da se ne brine: “Ne može kada ti se digne stajati uspravno, svima je podignut ili zakrivljen manje ili više na gore. Ne opterećuj se bezveze. Bolje nemoj zaboraviti kondome ako ti je prvi put.”

Na to mu je djevac odgovorio: “Ali baš bude uz trbuh, skoro pa skroz pribijen. Tek nakon minute, dvije bude prav. Bojim se da u seksu ne ostane pribijen uz trbuh jer će vjerojatno biti još jača erekcija.”

“Znam i druge koji su mi pričali da im je isto tako pa sam čak i ja u trenucima sumnje tražio po internetu kako bih vidio je li to normalno, čak i urologa pitao, normalno je, samo to nije slučaj kod svih muškaraca. Svima se ‘digne’ drugačije. Ako osjećaš neku nenormalnu bol, a da je nisi prouzrokovao ti (guranjem, stezanjem, što ti ja znam) onda se posavjetuj s urologom. Ja ti kažem isključivo zato što ti je ‘uz trbuh’, ne brini, i meni i mnogim drugima je”, objasnio mu je drugi, a mladić mu je odgovorio: “Nadam se da će se ispraviti tijekom seksa, inače kad dr*am se nakon minute-dvije može ispraviti. Ali ako ostane uz pupak, ako budem previše napaljen, onda će biti problema.”

Neki smatraju da mladić nije dovoljno upoznao svoje tijelo: “Ako ti s 25 godina ne znaš fizionomiju svog penisa, već ti je netko napisao, guraj prst u stražnjicu srijedom i petkom od 9 do 10 i gledaj u poster Snoop Dogga.

Jedan muškarac je pojasnio situaciju: “Loše se izrazio čovjek u naslovu, nije problem krivi penis nego erekcija toliko jaka da mu se toliko digne da je na 180 stupnjeva, umjesto na oko 90 i boli ga ako ga proba gurnuti prema dolje. Poslije par minuta se vrati u ispravan položaj.”

“Nećeš znati dok ne probaš. Pitanje je koliko ti je jaka ta erekcija, ima poza koje bi mogli i kad je tako u fullu. Je li boli i sama erekcija kad je u tom stadiju? Bez da se dira”, pitao ga je drugi, a mladić mu je odgovorio: “Kad je uz trbuh onda boli kad ga hoću ispraviti, ali nakon minute-dvije ne boli. Osim toga, ništa ne boli.”

Nakon toga su mu savjetovali da posjeti urologa.

“Moguće je da to bude od jake erekcije pa se poslije unormali, ali nisam stručna osoba za to, svakako najbolji savjet je da odeš kod urologa, a ako ideš, prije odlaska ga slikaš u erekciji, iznad i iz profila da te ne bi tamo bockali”, savjetovao mu je jedan muškarac.

Drugi je dodao: “Ako se već sve ispravi kako treba nakon par minuta, sve je okej. Svakako nećete odmah u akciju, ima tu dosta predigre i oralnog seksa, to može trajati koliko god vi hoćete, tako da, lagan si.”

“Ako je ona iskusna, neka ona za početak bude gore. Ako izdržite duže, onda poslije promijenite pozu, ali ne očekuj za prvi put da će trajati dugo. Sretno”, poručio mu je treći.

Kasnije su ušli u razgovor: “Koliko imaš godina? Kad sam ja bio mlađi, kad se zategne dolje, bude kao kamen, ali se to nekako vremenom opustilo pa je bio pokretljiviji. Sve u svemu, opusti se i zabavi se.”

“Imam 19. Meni se prema gore skroz zategne uz trbuh. Valjda će se malo opustiti kad se budem seksao, isto kao što se opusti kad masturbiram, ali ako se ne opusti, u problemu sam”, odgovorio mu je Srbin, a na to mu je drugi odgovorio: “Opustit će se, ne brini, a ako si baš previše napaljen, baci drkicu par sati prije.”

“Je li i tebi bude na početku tvrd kao kamen pa se nakon par minuta opusti”, pitao ga je mladić, a on mu je odgovorio: “Meni je mekan kao duša.”

Treći ga je upozorio: “Ne slušaj ove, nisu te ni razumjeli dobro. Nije to auto pa kad ga upališ ujutro da je na 1200 obrtaja pa poslije minute se spusti na 800. Previše ti krvi ide u ku… Vidi ti to s urologom”, a 19-godišnjak mu je rekao svoju muku: “Mogu ga ispraviti nakon minute i dva drk… Ja se samo bojim da u seksu ne ostane pribijen uz pupak jer onda neću moći je…”

Previous articleVlada objavila nove cijene goriva
Next articleBivši igrač Dinama se vraća u HNL i potpisuje za Rijeku?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here