Home Vijesti Djevojčica (12) pronađena mrtva u Njemačkoj. Ubile ju vršnjakinje, sve su priznale

Djevojčica (12) pronađena mrtva u Njemačkoj. Ubile ju vršnjakinje, sve su priznale

59
0

Dvije djevojčice u dobi od 12 i 13 godina priznale su ubojstvo 12-godišnje djevojčice Luise, koja je u nedjelju pronađena mrtva u blizini svog doma u saveznoj pokrajini Porajnje-Falačka, priopćila je policija.

“Nakon prvog ispitivanja djevojčice su dale proturječne iskaze, a nakon ponovnog ispitivanja su priznale djelo”, rekao je glasnogovornik policije u Koblenzu. O motivu ovog zločina za sada nije poznato ništa, a traga se i za nožem kojim je navodno počinjeno ubojstvo.

Državni odvjetnik Mario Mannweiler je objasnio da obje djevojčice zbog starosti nisu kazneno odgovorne. “To ne znači da se s njima ništa neće dogoditi. Ona se nalaze u rukama centra za skrb mladeži”, rekao je Mannweiler. Državni odvjetnik je rekao kako se radi o “posebnom kriminalnom slučaju”.

Dvanaestogodišnja Luise je u nedjelju ujutro pronađena u blizini svog doma, na samoj granici između saveznih pokrajina Porajnje-Falačka i Sjeverna Rajna-Vestfalija, na zapadu Njemačke. Dom ubijene nalazi se u saveznoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija. Isprva se sumnjalo na seksualni delikt, ali obdukcija nije potvrdila te sumnje.

Luise je nestala u subotu dok se pješice vraćala kući od prijateljice. Nestanak je prijavljen jer nije došla kući, a nije se javljala ni na mobitel. Pokrenuta je potraga u kojoj je sudjelovao velik broj policajaca. Njezino tijelo pronađeno je u nedjelju u šumi u blizini željezničkog tunela.

Previous articleDaily Mail: Leipzig postavio cijenu za Gvardiola.
Next articleOptužila trojicu za silovanje, ozljede objavila na Facebooku, a onda je došlo do neviđenog obrata: ‘Uzela je čekić…‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here