Home Mozaik Djevojčica koju je otac zatočio u kadi, u lošem je stanju, ima...

Djevojčica koju je otac zatočio u kadi, u lošem je stanju, ima samo 10 kilograma: ‘Čim vidi muškarca počne plakati i braniti se’

434
0

Osmogodišnja djevojčica, za koju se sumnja da ju je otac godinama držao zaključanu u stanu u Beogradu i to u kadi, ima samo deset kilograma, pothranjena je i ne može ni stajati.

Ona je i dalje u Sveučilišnoj klinici za djecu Tiršova gdje danonoćno paze na nju, a njeni zdravstveni nalazi ispod su normale. Kako donosi Blic, djevojčica je povučena, tiha i ne priča puno.

“Ima osam godina i samo 10 kilograma. Premršava je za svoje godine. Ne može ni stajati na nogama. Zna reći ime i prezime, traži čokoladu, ali sve to govori vrlo tiho. Neke riječi i rečenice izgovara vrlo nerazgovijetno ili ih uopće ne zna izgovoriti”, rekao je izvor za Blic.

Prema njegovim riječima, ono što izaziva jezu je što malenu ne mogu pregledati kirurzi jer čim vidi muškarca počne plakati i braniti se.

“Diže ruke kao da se brani, drži se za trbuh i neprestano plače čim joj priđe muška osoba”, naveo je izvor i dodao da će s njom raditi psiholozi i da će trebati dosta vremena da se oporavi.

Njenom ocu Urošu P. danas je određen pritvor od 30 dana po svim točkama koje postoje u srbijanskom zakonu pa tako i zbog opasnosti od bijega, mogućnost ometanja istrage utjecanjem na svjedoke, opasnosti od ponavljanja kaznenog djela…

Na prvom saslušanju branio se šutnjom i navodno je izgovorio samo jednu rečenicu kojom se pokušao opravdati i to da je duže vrijeme uzimao drogu i alkohol.

Podsjetimo, regiju je potresla priča o beogradskoj djevojčici koju je policija pronašla u vrlo teškom stanju.

Za nju su doznali kada je Uroševa partnerica stigla na policiju, prijavila da ju je on udario u glavu i slomio nos, a onda je otkrila i da godinama drži kćer kao robinju. Uroš je nekoliko dana bježao od policije, a onda su ga našli u jednom beogradskom stanu. Djevojčicu su odveli u bolnicu, bila je vidno zapuštena i izgladnjela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here