Home Mozaik Djevojčica slavila prvi rođendan, njena majka zgranula javnost! (VIDEO)

Djevojčica slavila prvi rođendan, njena majka zgranula javnost! (VIDEO)

221
0

Majka jednogodišnje djevojčice iz Meksika zapalila je društvene mreže nakon što je objavila fotografije s rođendanske proslave svoje bebe koje su u najmanju ruku neobičan izbor za ovakav događaj.

Naime, Janet Zapata iz Meksika šokirala je korisnike mreže TikTok nakon što je podijelila video svoje kćeri Lilit kako slavi svoj prvi rođendan odjevena u crno i okružena ukrasima koji podsjećaju na sotonističke simbole. TikTok video koji je skupio preko 2,4 milijuna pregleda prikazuje neke od ukrasa koje je Janet koristila na zabavi, a koji su doslovno razbjesnili korisnike mreže.


Proslava, koja se održala u srpnju, uključivala je crni i ružičasti dekor koji kao da je odavao počast demonima, piše Daily Mail. Tu je bila i piñata koja je nalikovala Bafometu, besmrtnom biću s kozjom glavom, simbolom đavla koji se često koristio u okultnim ritualima. Video, koji uključuje i druge fotografije Lilith na njezinoj rođendanskoj zabavi, s Adelinom hit pjesmom Rumors u pozadini, mama je objavila uz komentar: “Priča se da sam imala najbolju odjeću za svoj prvi rođendan.

@janethzapata31 y la mejor fiesta 😜🥰 Lilith 💁🏽‍♀️ #bebe #Lilith #tiktok #foryou #parati #trending ♬ Rumor Has It x Beggin – LAUREN🌈🦋✨🌎

“Fotografije prikazuju jednogodišnje dijete koje pozira pored nečega što podsjeća na peterokut, također sotonistički simbol koji se koristi za žrtvovanje. Pentagon je nacrtan i na glazuri dječje rođendanske torte, što se također vidi na fotografijama. Na vrhu torte bilo je desetak ružičastih i crnih kolačića ukrašenih na isti način.

Janet je čak podijelila i fotografiju pozivnice za prvi rođendan svoje kćeri, koja je djevojčicu opisala kao “Slatku kao vrag”.

Korisnici društvenih mreža vrlo su brzo reagirali na ovu zabavu, čak su primijetili da je dijete dobilo ime po ženskom demonu iz židovskog folklora koji je postao simbol sotonizma. Na adresu majke stiglo je mnoštvo negativnih komentara, među kojima je prevladavalo pitanje radi li se o spiritualizmu i stanizmu, a neki su išli i toliko daleko da su je pitali “je li ovo fešta”.

Optužena da je umjesto dječjeg rođendana organizirala demonsku zabavu, oglasila se majka.
– Vidim da ima mnogo stranica s vijestima koje objavljuju laži o zabavi moje kćeri. Jedan. Mi nismo sotonisti. Dva. Bilo je gostiju. Tri. U zabavi nije bilo ničeg sotonskog. četiri. Piñata nije Sotona, niti vrag, to je Baphomet. pet Pentagram nije obrnut jer nije sotonistički – napisala je.

Previous articleMilan Popović tvrdi da Severina ima jedan posebno veliki strah: U velikom intervjuu otkriva kako je došlo do sukoba
Next articleSerijski ljubavnik javno otkrio što radi ženama za novce: Stalno mu ovo traže (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here