Home Mozaik Serijski ljubavnik javno otkrio što radi ženama za novce: Stalno mu ovo...

Serijski ljubavnik javno otkrio što radi ženama za novce: Stalno mu ovo traže (FOTO)

409
0

Samuel Hunter je Australac koji se bavi vrlo neobičnim zanimanjem, naime on je žigolo, a u nastavku otkriva istinu o svom poslu.

Rijetki znaju da je riječ francuskog porijekla “žigolo” izvorno bila namijenjena nazivu koji se odnosio na plaćenog plesnog partnera za dame bez partnera.

Danas se to odnosi na muškarce koji spavaju sa ženama za novac. Postoji detaljan cjenik, a upravo je slavni četrdesetogodišnjak otkrio svoj.

Kako kaže, spava sa sedam do deset žena mjesečno, s njima ide u druge zemlje na luksuzna ljetovanja, odsjeda u hotelima s pet zvjezdica, a zarađuje basnoslovnu svotu – 10.000 dolara mjesečno! Njegove klijentice su od 23 do 70 godina, iako je najveći broj žena u 30-ima.

– Većina mojih klijenatica su stalni kupci, ali u svakom trenutku imam desetak njih koje su stalne. Jedini klijenti koji se ne ponavljaju su parovi koji samo žele isprobati nešto novo i to je obično jednokratno – ispričao je medijima.

Većina žena kontaktira Huntera preko njegove stranice, ali on se ne može osloniti na internet jer je seksualnim radnicima zabranjeno reklamirati se i promovirati.

Zato Hunteru puno znače društvene mreže na kojima se trudi privući što više klijentica. Obično rezerviraju jednu noć ili nekoliko dana koje žele provesti s njim.

Gotovo četvrtina njegovih klijenata su udate žene koje žele “brze posjete”, ali on tvrdi da nikad nije imao problema ni s jednom od njih. Seks nije jedina stvar koju tražite.

Kaže da ljudi nisu svjesni da žene najviše žele društvo i pažnju, da ih netko sluša, pa često obavljaju posao bez pružanja seksualnih usluga.

Hunter na svojoj stranici nudi nekoliko paketa, uključujući i seks koji se plaća 600 dolara za dva sata, dok su noćenja 1800 dolara za minimalno 12, a najviše 16 sati.

– Moji klijenti dobiju najbolju verziju sebe. Ne razumiju muškarce koji cijelo jutro sjede, piju kavu i samo gledaju u telefon. I dobijem najbolju njihovu verziju koju njihovi partneri ne vide u vezama – rekao je Hunter. Gigolo je objasnio da se život seksualne radnice “vrlo razlikuje” od života žena u istom polju, tvrdeći da je “najveća razlika u tome što žene mogu vidjeti više klijenata dnevno – dok je on ograničen na jednu ženu dnevno.

– Žene su uglavnom rezervirane na kraće vrijeme, dok je većina mojih rezervacija na nekoliko sati ili cijelu noć – istaknuo je Hunter koji se s majkom često šali na račun svog posla.

– Prvo ju je bilo malo strah, ali sada joj je sve u redu. Uvijek se šali sa mnom da se vraćam na posao, ali zna da to ne planiram – istaknuo je.

Previous articleDjevojčica slavila prvi rođendan, njena majka zgranula javnost! (VIDEO)
Next articleNakon raspada ruske vojske , slijedi raspad Ruske Federacije!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here