Home Mozaik Djevojčicu držali u ledenoj vodi 3 sata jer se ‘loše ponašala’!

Djevojčicu držali u ledenoj vodi 3 sata jer se ‘loše ponašala’!

144
0

Okrutni par iz Velike Britanije osuđen je na zatvorsku kaznu zbog brutalnog mučenja petogodišnje djevojčice. Djevojčičina majka Georgia Newman (29) i očuh Jordan Michael Kilkenny (29) natjerali su dijete da tri sata leži u hladnoj vodi u kadi jer se “loše ponašala”.

Kada je djevojka izgubila svijest, par ju je pokušao ugrijati. Kako u tome nisu uspjeli, pozvali su hitnu pomoć, piše Mirror.

Kada je stigla Hitna pomoć, djevojku su zatekli bez svijesti, modru i s pjenom na usta. Kasnije je imala napadaj i liječnici su je morali staviti na respirator, a šanse da preživi bile su izuzetno male.

Liječnici nisu mislili da će djevojčica preživjeti jer joj je tjelesna temperatura bila oko 25 stupnjeva Celzijusa. Jedan medicinski stručnjak rekao je da se tijelo osjećalo kao da je satima plutalo u Sjevernom moru i da nitko nikada nije preživio takvu hipotermiju.

No, unatoč lošim prognozama, djevojčica se potpuno oporavila i trenutno živi s biološkim ocem. Nakon što su uhićeni, majka je tvrdila da se djevojčica poskliznula i udarila glavom, dok očuh nije znao zašto je djevojčica pothlađena. Prije toga je guglao što će se dogoditi s djetetom ako ga stave u hladnu vodu na 45 minuta. Nakon što se oporavila, djevojčica je rekla policiji da ju je očuh stavio u kadu na majčin nalog jer se loše ponašala. Majka je u to vrijeme bila u visokoj trudnoći, a njezin odvjetnik rekao je sudu da je bila tjeskobna i depresivna.

Sud je majku osudio na tri godine i šest mjeseci zatvora, dok je očuh osuđen na tri godine i četiri mjeseca zatvora.

Previous articleKramarićev klub postao prvi koji će bojkotirati SP u Kataru
Next articleSnimak šaketanja muškarca do iznemoglosti, udarali ga kao da sutra ne postoji! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here