Home Mozaik Snimak šaketanja muškarca do iznemoglosti, udarali ga kao da sutra ne postoji!...

Snimak šaketanja muškarca do iznemoglosti, udarali ga kao da sutra ne postoji! (VIDEO)

143
0

Snimka tučnjave u njujorškom restoranu brze hrane postala je viralna na društvenim mrežama jer bilježi nevjerojatne trenutke u kojima je muškarac dopustio grupi napadača da ga udara šakom u glavu dok je stajao prekriženih ruku, a zatim napravio kaos kada je stigao u njegovu torbu.

Sukob se dogodio 17. rujna oko 2:25 ujutro u McDonald’su u ulici Delancey kada je 31-godišnji Michael Palacios pokušao ući u toalet, ali ga je zaštitar spriječio. Palacios se posvađao s njim kada su se trojica gostiju restorana uključila i prijetila mu da će ga prebiti.

Situacija je vrlo brzo eskalirala pa su osim teških riječi poletjele i šake, a nakon što su Palaciosa okružila trojica muškaraca i počela ga udarati, on je podigao ruke i prestao se svađati. Dok su ga napadači udarali, on je prekrižio ruke i naslonio se na obližnji pult dok su ga šake nastavile udarati sa svih strana.

Kad su ga konačno prestali udarati, Palacios je još nekoliko trenutaka stajao, a zatim je polako otišao s druge strane pulta, skinuo torbu s ramena i počeo nešto tražiti u njoj. U tom trenutku nastao je stampedo, a kada je iz torbe izvadio sjekiru, raspoloženje među napadačima se drastično promijenilo.

Srećom, Pelacios nije nikoga napao sjekirom, ali je napravio materijalnu štetu razbivši stol i zid u restoranu brze hrane. Incident je na kraju završio bez težih ozljeda, a Palacios je uhićen. Policiji je priznao da je ranije tog dana dobio otkaz i da je bio frustriran, što je dovelo do sukoba. Na kraju je Pelacios dobio samo novčanu kaznu i pušten je.

Previous articleDjevojčicu držali u ledenoj vodi 3 sata jer se ‘loše ponašala’!
Next articleTa zvijer me sažvakala i ispljunula: Ispovijest čovjeka koji je pukom srećom preživio napad morskog psa (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here