Home Mozaik Djevojka svako jutro na prazan želudac pila šalicu octa: Kad vidite što...

Djevojka svako jutro na prazan želudac pila šalicu octa: Kad vidite što joj se dogodilo nakon sedam dana ostat ćete bez riječi!

208
0
1384533 screenshot 3 ls
1384533 screenshot 3 ls

Jabučni ocat poznat je kao čudotvorni napitak za mršavljenje i rješavanje nekih zdravstvenih problema.

A što se događa ako ga konzumirate sedam dana čim se probudite, opisala je jedna žena i otkrila zanimljive detalje.

“Smatram se osobom s prilično zdravim navikama, ali najneurednija sam kada su u pitanju moje jutarnje navike.

Umjesto da ujutro popijem vodu ili mlaku vodu s limunom, kao svaka zdravstvena osoba, odmah odem na kavu.

Onda sam odlučila to malo promijeniti i umjesto kave svako jutro popiti čašu jabučnog octa, u nadi da će me doista riješiti nadutosti i bezvoljnosti.

Moj eksperiment je trajao tjedan dana, a evo kako je prošao.

Počelo je moje prvo jutro – otkotrljala sam se iz kreveta željna kave, ali sam si umjesto toga natočila dobru rakiju octa, pomiješala s malo vode i popila. Odmah su mi zasuzile oči, pa sam što brže ulio još vode. I moram priznati, odmah me probudilo. Također, osjetila sam da me peče grlo i želudac, pa sam si to predstavljala kao da ocat ubija sve bakterije u meni. Doduše, previše je zagorilo pa sam se odlučila posavjetovati s nutricionistom i pokazalo se da sam ulila premalo vode. Na dvije žličice octa treba preliti oko 250 ml vode jer će inače ocat oštetiti zube i probavni sustav.

Malo sam se bojala tog prvog jutra, ali sam nastavio i ovaj put sam slijedila upute. Ovaj put je bilo puno podnošljivije i evo što sam primijetila.

Prvo – stvarno nisam bila napuhana kao prije. Tri dana su mi bila dovoljna da se smirim. I imala sam više energije cijeli dan. Ne puno više, ali razlika je ipak bila primjetna.

Što se tiče ljepote kože i ostalih estetskih dobrobiti, koža mi je bila osjetno bolja, ali stvarno ne znam je li kriv ocat ili litre i litre vode koje sam popila da se riješim okusa u ustima.

Samo nekoliko dana nakon što sam prekinula eksperiment, prehladila sam se, a to sam pripisala činjenici da mi je ocat podigao imunitet, da bi on pao kad sam ga prestala piti. Zato sam odlučila nastaviti s ovim režimom i mogu vam reći da nemam nikakvih primjedbi na to”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here