Home Mozaik Dobila nezgodan zadatak i odmah snimila problematičnu gošću: ‘Ta ku*va je istu...

Dobila nezgodan zadatak i odmah snimila problematičnu gošću: ‘Ta ku*va je istu stvar učinila ženi suprugova rođaka’

364
0
Photo by Emma Bauso: https://www.pexels.com/photo/woman-and-man-holding-each-others-hands-2253842/

Postoji nepisano pravilo da na vjenčanju bijelo nosi samo mladenka. I dok bi prije ona prostrijelila pogledom ispod vela neprimjereno odjevene gošće, danas su sankcije puno oštrije za uzvanice koje zasjene mladu i pojave se u haljini boje vjenčanice. Ovo je postao prekršaj broj jedan na vjenčanjima pa se nepisano pravilo pretvorilo u pisano, što ćete vidjeti u nastavku.

Organizatorica vjenčanja Sadie iz Losa Angelesa podijelila je na društvenim mrežama incident s vjenčanja na kojem je nedavno bila angažirana. Kaže, jedan od njezinih zadataka bio je udaljiti s ceremonije žene koje se usude doći u bijelom.

Vjenčanje je bilo upriličeno za dvije mladenke koje su nakon obreda pozvale na stranu glavnog organizatora vjenačnja i upozorile ga na jednu od uzvanica koja nosi dugu bijelu haljinu te zatražile da ista odmah napusti prostoriju. Glavni organizator ovaj je neugodan zadatak delegirao Sadie.

“Odmah sam je uočila jer je nosila čistu bijelu dugu haljinu. Ne krem, ne boju šampanjca, već bijelu haljinu do poda, dugih rukava”, napisala je Sadie.

“Došetala sam do nje i zatražila da napusti svadbu, a gošća se razbjesnila. Ponovila sam joj zahtjev rekavši kako znam da neće ostati s nama cijelu večer te kako je moj posao da njoj i pratnji pomognem pronaći njihov automobil i pričekam da sjednu u njega i odvezu se”, nastavlja Sadie.

Dodaje kako je gošća bila jako uznemirena te ponavljala da se udala prije nekoliko tjedana i da nikada to ne bi napravila (nikada ne bi izbacila nekog s vjenčanja jer je došao u bijelom).

Nakon što ju je otpratila do automobila i krenula natrag u salu, članovi obitelji pozvali su je sa strane i pitali bi li htjela znati tko je osoba koju je upravo izbacila s vjenčanja. Otkrila je da je riječ o mladenki osvetnici.

“Nedavno se vjenčala, a prije svadbe poslala je e-mail uzvanicima u kojemu je jasno napisala: ‘Nemojte zaboraviti da je to moj dan. Nemojte učiniti ništa da ga zasjenite’.”

“I upravo je ta k… isto učinila ženi suprugovog rođaka. Odjenula bijelu haljinu na njihovo vjenčanje”, zaključila je Sadie i izazvala lavinu komentara na TikToku.
“Nije se htjela odreći svjetla reflektora niti na tuđem vjenčanju. Sjajno si reagirala, Sadie”, samo je jedan od njih.

Previous articleSportska zvijezda uhvatila bivšu u oralnom seksu sa suigračem: ‘Skoro sam iskrvario i umro. Doslovno!‘
Next articleUbijen osmerostruki prvak svijeta u jiu-jitsuu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here