Home Mozaik “Dobio sam na lutriji četiri puta. Novac mi je puno pomogao, ali...

“Dobio sam na lutriji četiri puta. Novac mi je puno pomogao, ali tolika sreća ima i mane.”

215
0
pexels ibrahim boran 8199870

Mike Luciano je imao puno sreće s igrom jer je od 1999. do danas uspio staviti u džep gotovo pet milijuna dolara

Mike Luciano u životu je oduvijek želio okušati sreću i sigurno se ne može požaliti, s obzirom na to da je čak četiri puta dobio na lutriji. Ovaj 60-godišnji Amerikanac je od 1999. do danas imao gotovo pet milijuna sretnih oklada, a posljednji dobitak datira od prije nekoliko mjeseci, kada je osvojio milijun dolara. U nedavnom intervjuu, Mike je objasnio koje su loše strane osvajanja toliko novca.

Priča

Mike Luciano dao je intervju za Daily Star u kojem je rekao: «Dobijanje novca na lutriji očito je vrlo korisno: možete pomoći svojoj obitelji i ispuniti si neke od životne želje. No, osvajanje mnogo novca ima i nedostatke. Najteža stvar kod osvajanja novca je to što se morate kontrolirati. Osvojiti mnogo novca na ovaj način može pokrenuti opasan mehanizam: niste ga zaradili trudom i stoga biste mogli razmišljati o tome da ga potrošite bez razmišljanja. Zaista se osjećam sretnim, ako ne i blagoslovljenim, ali moram biti jako oprezan jer sam se, nažalost, u prošlosti borio s ovisnošću o kockanju. Sada sam dobro, ali nikad ne bih htio pasti u iskušenje, pokušavam ne razmišljati o svemu što sam osvojio i igrati sve manje. Vjerojatno bih trebao prestati. Pokušavam već nekoliko godina, čak i uz pomoć obitelji. Novac smo uložili u dobre stvari poput humanitarne pomoći.”

Riječi Mikea Luciana

Naposljetku, Mike Luciano zaključio je svoj intervju za Daily Star govoreći o životnom snu koji bi želio ostvariti: «Moja obitelj i ja organiziramo putovanje u Italiju. Bio je to san mog pokojnog oca i majke. Ići ćemo tamo i misliti na njih kad budemo u Italiji jer je to zaista putovanje koje smo oduvijek željeli, ali nažalost nismo mogli povesti moje roditelje.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here