Home Mozaik Dobio šamarčinu u javljanju uživo: Novinarka pukla na živce! (VIDEO)

Dobio šamarčinu u javljanju uživo: Novinarka pukla na živce! (VIDEO)

371
0

Maira Hashmi, pakistanska novinarka, izgubila je neki dan strpljenje s jednim dječakom te mu je, na opće iznenađenje gledatelja, opalila šamar. Hashimi se uživo javljala okružena brojnim ljudima, te je eksplodirala koji trenutak nakon što se u kadru ukazala nečija ruka.

Iz snimke nije potpuno jasno je li bila dječakova, a Hashimi je nakon incidenta na Twitteru napisala da se tog mladića naprosto nije dalo urazumiti.

“Taj dečko je neprestano uznemiravao obitelj koja je tamo stajala. Najprije sam mu ljubazno pokušala objasniti da njegovo ponašanje nije u redu, da uzrujava te ljude, ali se odlučio oglušiti na moju molbu da prestane. Štoviše, nastavio je maltretirati tu obitelj i stoga sam odlučila da njegovo ponašanje više ne treba tolerirati”, napisala je na Twitteru.

Njezine rečenice izazvale su oprečne reakcije, pa joj je tako netko od korisnika te društvene mreže poručio da je dobro postupila i da mu je trebala opaliti još jednu odgojnu.

Međutim, našlo se tu i onih koji su stali u obranu dječaka, pa je tako izvjesna Alizba nadodala: “Nasilje nije rješenje. U pitanju je maloljetnik i odrasla osoba nema nikakvo pravo šamarati ga”.

Previous articleVIDEO: Đoković plesao tango kod Bosanskih piramida pa tražio da mu pjevaju Cesaricu!
Next articlePogledajte kako je talijanski klub najavio dolazak igrača Hrvatskog dragovoljca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here