Home Mozaik VIDEO: Đoković plesao tango kod Bosanskih piramida pa tražio da mu pjevaju...

VIDEO: Đoković plesao tango kod Bosanskih piramida pa tražio da mu pjevaju Cesaricu!

513
0

Novak Đoković je jučer u Visokom otvorio teniske terene u Arheološkom parku Ravne 2, a nakon što je odigrao tri meča protiv Aldina Šetkića, Aljaža Bedenea i Ivana Dodiga, bacio se na ples.

Đoković je najprije zaplesao tango sa svjetskom prvakinjom Valentinom Vavrom, a nakon toga je pjevao s Goranom Karanom i Milicom Todorović koji su zabavljali okupljene. Đoković je od Milice tražio da mu otpjeva Cesaricu pa joj se pridružio u pjesmi, prenose regionalni mediji.

Inače, Đokoviću je ovo šesti posjet bosanskim “piramidama”.

Ranije je govorio da se u Arheološkom parku Ravne 2 “osjeća preporođeno” te da dolazak u Visoko “koristi da napuni energiju za naredne sportske izazove”.

“Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovdje. Ima nekoliko mjesta koja sam posjetio u životu i gdje sam se osjećao ispunjeno u svakom pogledu. Ovo je jedinstveno iskustvo za mene. Ja jesam u tom, kako ga zovu danas, alternativnom svijetu, iako znamo da je to originalni svijet. Ali eto, čisto radi razumijevanja. Već više od desetljeća je tako i bio sam na raznim mjestima koja se smatraju energetskim čvorištima i imaju koncentrične krugove, bio sam u posjetima piramidama, ali nisam doživio ovakvo nešto”, govorio je Đoković o Visokom.

Previous article37-godišnjak nokautirao 30-godišnjaka na Žabici!
Next articleDobio šamarčinu u javljanju uživo: Novinarka pukla na živce! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here