Home Mozaik Doček Nove godine na Korzu

Doček Nove godine na Korzu

4870
0

Docek Nove godineNa svečanom dočeku Nove godine na Korzu Riječane i njihove goste zabavljat će riječka grupa Moskva, Neno Belan & Fiumens i Hladno pivo. U ponoć će novogodišnju čestitku uputiti riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, dok će se ulazak u 2016. obilježiti i tradicionalnim vatrometom.

Doček Nove godine Program svečanog dočeka Nove godine u organizaciji Grada Rijeke započinje u 22 sata na pozornici smještenoj na Korzu, uz Trg 128. brigade Hrvatske vojske. U 22 sata nastupa Moskva, u 23 sata počinje nastup Nene Belana & Fiumensa, dok koncert Hladnog piva počinje u 00.45 sati.

Gradonačelnik Vojko Obersnel okupljenima će u ponoć, uz šampanjac, s pozornice čestitati 2016. godinu.

Ulazak u 2016. godinu obilježit će se i tradicionalnim vatrometom koji će biti upriličen na krovu Robne kuće Ri, točno u ponoć.

Građani koji najluđu noć odluče provesti na Korzu moći će se zabavljati i u nekom od brojnih kafića, budući da je većina ugostiteljskih objekata na Korzu zatražila produljenje radnog vremena.

Gradonačelnik će u novogodišnjoj noći, nakon čestitanja građanima na Korzu, gostovati u novogodišnjem programu Radio Rijeke, a potom će posjetiti riječko rodilište i prvo dijete rođeno u 2016. godini, te dežurnu vatrogasnu službu u Krešimirovoj ulici.

Od 31. prosinca u 22 sata do 1. siječnja u 5 sati, na snazi će biti zabrana prometovanja užim središtem grada. Vozila će biti usmjeravana na sjeverni koridor, a kroz uži centar grada moći će prolaziti samo interventna vozila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here