Home Vijesti DORH naredio dodatne izvide zbog divljanja na Platku

DORH naredio dodatne izvide zbog divljanja na Platku

135
0

DORH se oglasio o napadu MMA boraca na HGSS-ovca i čovjeka koji mu je pokušao pomoći na Platku, čemu je prethodilo driftanje BMW-om. Iz DORH-a kažu da nisu primili kaznenu prijavu, ali da provode dodatne izvide nakon primitka posebnog policijskog izvješća.

“Državno odvjetništvo ne potvrđuje primitak kaznenih prijava i posebnih izvješća, no zbog velikog interesa javnosti i zaprimljenih više upita za konkretni predmet, odgovaramo da je ovo državno odvjetništvo zaprimilo posebno izvješće Policijske uprave primorsko-goranske vezano za događaj na Platku od 29. siječnja 2023.

Nadležno Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, nakon analize zaprimljenog izvješća, odlučilo da je, na temelju članka 206. i 206.g Zakona o kaznenom postupku, potrebno provesti dodatne izvide po okončanju kojih će biti donesena državnoodvjetnička odluka o čemu će biti objavljeno priopćenje na mrežnoj stranici”, kažu iz DORH-a.

Podsjetimo, petoricu sudionika tučnjave na Platku prošle nedjelje policija će prekršajno prijaviti za naročito drsko ponašanje i tučnjavu, ali među njima nije ozlijeđeni pripadnik HGSS-a, objavila je sinoć policija.

“Obavještavamo javnost da između pet osoba za koje je utvrđeno počinjenje prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, nije riječ o ozlijeđenom pripadniku HGSS-a, kao što je netočno navedeno u objavama pojedinih medija”, piše u priopćenju.

Previous articleOsuđeni bludnik koji je tinejdžerici gurnuo jezik u usta Dalića proglasio osobom godine
Next articleSport: Barca je hrvatskog Messija platila milijune. Aris ga je ostavio bez ugovora i vratio na aerodrom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here