Home Vijesti Dorianov otac: Pa žica je bila razvučena točno u visini vrata…!

Dorianov otac: Pa žica je bila razvučena točno u visini vrata…!

3452
0

Cijela Grobnišćina je zavijena u crno pogibije Doriana Semiona Valentića, mladića iz Jelenja koji je život izgubio u nedjelju u stravičnoj nesreći na šumskom području pored naselja Lukeži.

– Svašta se sada priča, da je taj netko stavio tu žicu da mu ne prolaze izbjeglice, kamioni, traktori… Ali nitko me ne može uvjeriti da je tako. Pa mogao ju je obilježiti, staviti najlon na nju ili nešto takvo… Pa žica je točno bila razvučena u visini vrata. Na drvu se vide tragovi da je nekoliko puta micana, podizana. Točno je stavljena na mjestu gdje je mogao razviti ubrzanje od 40-50 na sat. Ovo nije obična prometna nesreća. Netko tko je stavio žicu na tu visinu, na tom mjestu, točno je htio poručiti ‘e nećeš tuda’ – govori Dorianov otac Damir Valentić za jutarnji.hr.

Tog je dana Dorian sa svojim prijateljem, kao što su to često znali raditi, vozio motocikl po šumi. Na šumskom putu ispred njih se ispriječila sajla razvučena između dva stabla. Prijatelj je, navodno, žicu na vrijeme vidio i uspio se sagnuti, no Dorian je, na žalost, nije uspio izbjeći. Uslijedila je tragedija kakva se ne pamti u ovom kraju, Dorian je, na žalost, podlegao teškim ozljedama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here