Home Sport Dragan Skočić se oglasio na facebooku nakon napuštanja pozicije izbornika U-21 reprezentacije

Dragan Skočić se oglasio na facebooku nakon napuštanja pozicije izbornika U-21 reprezentacije

116
0

Dragan Skočić oglasio se na svojem Facebook profilu nakon što je objavljeno da je sporazumno raskinuo ugovor s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS) i napustio poziciju izbornika U-21 reprezentacije Hrvatske. U svojoj objavi, Skočić je poželio sreću svom nasljedniku Ivici Oliću, ali i skrenuo pozornost na odličnu kvalifikacijsku poziciju u kojoj je ostavio mladu reprezentaciju.

Trenutna Kvalifikacijska Situacija

Skočić je detaljno opisao trenutnu situaciju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo (EP). Hrvatska U-21 reprezentacija trenutno ima samo jedan poraz, što je isti broj kao i prvoplasirani Portugal, ali s jednom utakmicom manje od Portugalaca. Hrvatska ima jedan bod manje od Grčke, ali također i dvije utakmice manje od Grka.

“Sljedeće četiri utakmice igramo kod kuće, nakon što smo sve dosadašnje utakmice u grupi odigrali u gostima. Dakle, i Portugal i Grčka dolaze kod nas, kao i Farski otoci i Andora. Pozicija za nastavak kvalifikacija je dobra,” napisao je Skočić.

Medijski Odjek

Skočić je također iskoristio priliku da istakne kako medijski napisi često nadmašuju stvarne činjenice: “Ponekad priče u medijima su bitnije od činjenica, iako nastaju na temelju nekih činjenica. Ali kad nastanu priče, počinju se ignorirati činjenice koje ne govore u korist priče,” naglasio je Skočić u svojoj objavi.

Nastavak Kvalifikacija

Skočić je svoju objavu garnirao fotografijom skupine te istaknuo kako su sljedeće četiri utakmice ključeve za nastavak kvalifikacija. Hrvatska će ugostiti Portugal, Grčku, Farske otoke i Andoru, što daje dodatnu priliku za osvajanje bodova i osiguranje kvalifikacijskog uspjeha.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here