Home Mozaik ‘Drogirao me i silovao me kada sam imala 17 godina i nevina’:...

‘Drogirao me i silovao me kada sam imala 17 godina i nevina’: Slavna glumica otkrila jezive detalje

167
0

Joan Collins, glumica koja je planetarnu popularnost stekla ulogom Alexis u seriji “Dinastija”, u dokumentarcu je otvorila dušu i otkrila kroz kakav je pakao u životu prošla.

Iako je uvijek izgledala lijepo, veselo, nasmijano i njegovano, legendarna glumica pretrpjela je ozbiljno fizičko seksualno zlostavljanje od strane partnera.

Joan je počela glumiti i dobivati ​​uloge sa 17 godina, a njezin otac, koji je bio uspješan filmski agent, nije bio oduševljen što se odlučila za ovo zanimanje, jer nije željela da se njegova kći bavi estradom.

– Završit ćeš do 23, a muškarci su tako grabežljivi – rekao joj je otac.

Nakon uloge u filmu “Vjerujem u tebe”, Joan Collins je upoznala svog prvog supruga s kojim je preživjela pakao. Rekla je da ju je drogirao i silovao.

– On je imao 31 godinu, a ja sam bila 17-godišnja djevica. Drogirao me dok smo bili kod njega i usred noći sam došla k sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok je bio u intimnoj vezi sa mnom. Moja mama bi tih dana govorila da sam “iskorištena”. Sada to zovemo silovanjem – rekla je Collins, koja se, kako ističe, morala udati za njega jer je to bila sramota.

– Da nisam bila tako nevina po pitanju intimnih odnosa i kako bi stvari trebale biti, ne bih to napravila, ali imala sam jak osjećaj krivnje pa sam to ipak učinila. Medeni mjesec je bio čisti fijasko. Izvana smo izgledali sretno, a zapravo sam bila jadna – dodala je glumica.

U svojoj ispovijesti tvrdi da ju je pokušao prodati starijim muškarcima i šeiku da provede noć s njom za deset tisuća funti. S njim je bila u braku četiri godine, a nakon razvoda morala mu je plaćati 950 funti mjesečno. Kako je i sama izjavila, razvod je koštao dva milijuna funti.

Nakon razvoda sa svojom prijateljicom Merlin Monroe, bila je glavna zvijezda zabava. A 1963. godine udala se za Emtona Nevleyja, oca njezina dvoje djece, Tare i Alexandera, s kojim je bila u braku šest godina.

Samo tri godine nakon razvoda, Joan se treći put udala za Rona Casa s kojim je dobila kćer Kathy, no idila je prekinuta nakon što je njihova kći teško ozlijeđena u prometnoj nesreći. Kad se oporavila, Joan se odlučila i treći put razvesti, jer je doznala da je njezina obitelj bankrotirala.

No, to je nije spriječilo pa se udala po četvrti put, za skandinavskog pjevača Prtra Holma, no zbog njegove ljubomore ni taj brak nije dugo potrajao.

Na kraju dokumentarca Joan se prisjetila da je 2000. godine upoznala svog petog supruga Percyja Gibsona, koji je 32 godine mlađi od nje.

Peti brak i ljubav do kraja života

– Bilo je vrtoglavo, bilo je fantastično i Percy i ja smo se ludo zaljubili. Napokon sam pronašao svoju pravu srodnu dušu. I mog muža zauvijek – rekla je Collins sa smiješkom.

Previous article61-godišnjak u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa završio u zatvoru
Next articleEvo sastava U-21 Hrvatske protiv Norveške u ključnoj utakmici za Euro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here