Home Vijesti Dva motociklista ozlijeđena u prometnim nesrećama

Dva motociklista ozlijeđena u prometnim nesrećama

667
0

Jučer se na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo osam prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teško ozlijeđene.
Ozlijeđena su dva motociklista u nesrećama, koje su se dogodile u Rijeci na području Podmurvica i Zameta. U nesreći u ulici Ivana Ćikovića Belog na Zametu oko 13.30 sati ozlijeđen je 32-godišnji vozač motocikla marke Kawasaki, riječkih registracijskih oznaka. Osobno vozilo marke VW Polo, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin, oduzelo je prednost prolaska vozaču motocikla, koji je potom udario u osobno vozilo i pao motociklom na kolnik.

Drugi vozač motocikla ozlijeđen je sinoć oko 22.25 sati u Vukovarskoj ulici , gdje je upravljajući motociklom marke Gillera, riječkih registracijskih oznaka, prilikom pretjecanja vozila preko pune crte  udario u razdjelnik prometa koji se nalazio na prometnici. Izgubio je nadzor nad vozilom i pao na kolnik.

Ozlijeđenim motociklistima liječnička pomoć je pružena u KBC Rijeka gdje su im utvrđene teške ozljede. Pozivamo i ovom prilikom motocikliste, kao i sve ostale vozače, na oprez u prometu te dosljedno poštivanje prometnih propisa kako bi se smanjio broj nesreća i ozlijeđenih osoba u njima. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here