Home Vijesti Dvojcu pronađena droga i nepripadajuća tablica: Vozio u rikverc pa udario zaustavljeno...

Dvojcu pronađena droga i nepripadajuća tablica: Vozio u rikverc pa udario zaustavljeno policijsko vozilo

526
0

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s policijskim službenicima II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 23 godine, zbog sumnje da su počinili dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te kazneno djelo krivotvorenje isprave.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljene su pretrage doma i drugih prostorija osumnjičenika na području Rijeke, kao i pretraga vozila. Obavljenim pretragama pronađeno je i oduzeto sveukupno oko 860 grama marihuane, manja količina droge MDMA, digitalna vaga, aparat za vakumiranje, nešto više od 3.000 eura te drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Osim toga, u šumskom predjelu na području Čavli pronađene su i zasađene 32 stabljike indijske konoplje, visine između 50 i 150 centimetara.

Uz to, tijekom jučerašnjeg dana jedan od osumnjičenih je na području Rijeke, prilikom kretanja vozilom unatrag udario u policijsko vozilo, koje se kretalo u istom smjeru te u trenutku prometne nesreće bilo zaustavljeno zbog vozila ispred sebe. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba već je nastala materijalna šteta od oko 2.500 eura.

Utvrđeno je da se na stražnjem dijelu osobnog vozila osumnjičenika nalazila ne pripadajuća registracija pločica, čime je i počinio kazneno djelo za koje se prijavljuje.

Po završetku kriminalističkog istraživanja obojica 23-godišnjaka su prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here