Home Mozaik Dvojica poginulih policajaca pokušali zaustaviti pomahnitali autobus! Vozač dodao gas…

Dvojica poginulih policajaca pokušali zaustaviti pomahnitali autobus! Vozač dodao gas…

447
0

Jordan Iliev i viši policijski časnik Atanas Galev tragično su poginuli u četvrtak rano ujutro kada su svojim patrolnim automobilom pokušali zaustaviti autobus pun sirijskih ilegalaca koji su bježali od policijske potjere na kružnom toku kod Burgasa, kada se autobus zabio u patrolno vozilo i zdrobio ga.

Bugarski mediji objavili su snimku tragedije dvojice policajaca za kojima tuguje cijela Bugarska.

Naime, na snimci se vidi kako policijski automobil prilazi kružnom toku i zaustavlja se, u trenutku kada je autobus naišao u punoj brzini, policajci su krenuli prema njemu s namjerom da ga natjeraju da stane ili skrene. Međutim, autobus je ubrzao i doslovno odnio policijsko vozilo u kojem su bila dvojica policajaca.

Kamere su zabilježile i ubrzani dolazak policijskih vozila koja su jurila za autobusom, koja su se nakon nekoliko metara zaustavila, a vozač je uspio pobjeći policijskoj potjeri.

“Užasna vijest od jutros je da su ubijena dva prava bugarska policajca, koje sam osobno poznavao. Osobno sam poznavao Jordana Ilieva koji još nije imao 30 godina i vjerovao je da ima budućnost i da će se razvijati u sustavu MUP-a. On je zaručnik naše kolegice iz redakcije – naše kriminalističke reporterke Svetoslave Ekiderove. Drama je strašna, ona je trenutno tamo, šokirana, a ja joj nemam ni pristup. Poznajem Jordana, njegovu obitelj, znam kakvo je obrazovanje imao i kako se trudio stasati u sustavu.Isto je bilo i s višim policijskim službenikom Atanasom Galevom iz policijske postaje Parvo. Ti mladići nisu mogli pomoći svojim kolegama koji su takvom brzinom i predanošću jurili autobusom iz Sozopola. Po mom mišljenju, Jordan i Atanas su dolazili sa bulevara San Stefano i pokušali su presresti autobus kada su odvedeni. Gubitak za MUP je ogromna, jer ljudi koji su poznavali ova dva policajca mogu potvrditi ovo što govorim “, rekla je Katja Kasabova za BNT.

Snimku tragedije pogledajte na linku.

Previous articlePojavile se snimke brutalnog ubojstva na Zrću: Nakon što je muškarca upucao s leđa, ubojica se odmah dao u bijeg
Next articleFausto Budicin: Za potvrdu izlaska iz krize potrebna nam je pobjeda protiv Varaždin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here