Home Najnovije Džonićevi sinovi negiraju sudjelovanje u zločinu: Stefan je sumnjiv zbog jedne stvari

Džonićevi sinovi negiraju sudjelovanje u zločinu: Stefan je sumnjiv zbog jedne stvari

1316
0

Sinovi Gorana Džonića na ročištu su negirali da imaju bilo kakvu vezu s ubojstvom tročlane obitelji Đokić, doznaje Objektiv.

Milan Džonić, koji je radio kao vatrogasac, nije ostavljao dojam da je povezan s zločinom, dok se Stefan na ispitivanju ponašao bahato pa se sumnja da ima veze s tim .

Također, Stefan je više puta viđen u društvu braće Milošević, Kostadina i Konstantina, koji su uhićeni zbog istog slučaja, a sumnja se da je s njima surađivao.

Podsjećamo, Više javno tužilaštvo u Nišu, nakon jučerašnjeg ročišta, donijelo je naredbu za provođenje istrage protiv trojice optuženih Gorana Džonića, kao i njegovih sinova Stefana i Milana zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo teškog ubojstva.

Nakon saslušanja određen im je pritvor do 30 dana kako bi se spriječio utjecaj na svjedoke koje je potrebno ispitati, kao i zbog visine predviđene kazne za navedeno kazneno djelo, čije je izvršenja uznemirilo javnost.

Stefan Džonić, jedan od dva sina Gorana Džonića, radi kao vojnik, dok je drugi Milan krenuo očevim stopama i zaposlen je kao vatrogasac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here