Home Mozaik Razvedena majka vozila devet sati da vidi dečka nakon epidemije: Kad su...

Razvedena majka vozila devet sati da vidi dečka nakon epidemije: Kad su se sreli, njezin se svijet srušio (VIDEO)

633
0

TikTokerka nepoznatog identiteta se na aplikaciji “pohvalila” da je ove godine imala najgore iskustvo s muškarcima.

Vjerujući da joj se novi emocionalni slom ne može dogoditi tako brzo nakon razvoda, samohrana majka dvoje djece upoznala je, kako kaže, “prekrasnog mladića” na društvenoj mreži.

Brzo su se našli i dobro upoznali, prije nego što su ušli u vezu. Bila je jako zadovoljna, no onda je došla epidemija koronavirusa, a zbog opće sigurnosti svoje djece izbjegavali su se češće viđati. Uostalom, živjeli su na udaljenosti od devet sati vožnje automobilom.

Međutim, nije joj smetalo jer je ponovno bila zaljubljena i vjerovala je da je on drugi muškarac u njezinu životu. Nedavno ga je nakon epidemije i primljenih cjepiva odlučila iznenaditi pa je s djecom krenula na devetosatno putovanje Floridom.

– Prvo jutro nakon lijepe noći, dok su mi djeca još spavala u drugoj sobi, primijetila sam ružičastu četkicu za zube u njegovoj kupaonici. Bilo mi je to jako čudno, ali mislila sam da je možda tamo njegova majka. A onda sam počela otvarati ladice i pronašla još nekoliko dodataka i stvari koje koriste samo mlađe žene. Sve mi je bilo jasno – kaže TikTokerka.

@yummyyamsssss

#cheater #fyp #fy #fypシ #foryou #foryoupage #aintshit #ohno #ohnonononoo #ohnono

♬ Oh No – Kreepa

Pitala ga je čije su to stvari, uključujući i ženski šampon, a on je rekao da su od prijatelja. Zatim je na tepihu pronašla žensku kosu.

– To nije bila moja kosa. Imam smeđu kosu, a to je bila crna kosa. Tada sam ga pritisnula i san mi se srušio. Priznao mi je da me vara s nekoliko žena i da s jednom čeka dijete. U trećem je mjesecu trudnoće. Proputovala sam pola zemlje da ga vidim, vodila djecu sa sobom da razgovaramo o zajedničkom životu, a onda mi je servirao da ima trudnu djevojku? Pa kako ne bih trebala biti ljuta – pitala se.

@yummyyamsssss

#messy #messytiktok #fyp #fypシ #fy #ohnonononoo #storytime #chisme

♬ original sound – Iamyummyyams

Tada je uzela djecu za ruku i zauvijek napustila njegov život.

@yummyyamsssss

#messy #messytiktok #storytime #viralvideo #ohnonononoo #cheater

♬ original sound – Iamyummyyams

– Bili smo zajedno godinu dana. Djeca su ga zavoljela, zvali su ga “očuh” iako se nismo vjenčali. Na kraju sam malo pročešljala njegove profile na društvenim mrežama i pronašla te cure. Cijelo vrijeme sam bila slijepa pored očiju – rekla je TikTokerka.

@yummyyamsssss

#messy #messytiktok #messylife #ohnonononoo #viral #ohno #storytime #story

♬ original sound – Iamyummyyams

Previous articleDžonićevi sinovi negiraju sudjelovanje u zločinu: Stefan je sumnjiv zbog jedne stvari
Next articleVIDEO: Pogledajte kako je Bombarder od 150 kilograma nokautiran za 15 sekundi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here