Home Vijesti Ekskluzivno: Let 3 odustaje od Eurosonga, na njihovo mjesto u Liverpool ide...

Ekskluzivno: Let 3 odustaje od Eurosonga, na njihovo mjesto u Liverpool ide Harmonija Disonance

2467
15

Pratite naš Viber kanal

Prema kuloarskim pričama grupa Let 3 će tijekom današnjeg dana najaviti otkazivanje sudjelovanja na Eurosongu zbog “protokolarnih nesuglasica s organizatorom”. Naime, Mrle i Prlja su tražili od organizatora dozvolu da tijekom nastupa naprave poznati performans ispaljivanja čepova iz guzica kao zaštitni znak ove riječke grupe. Sigurno da je ova odluka organizatora diskriminirajuća jer krši temeljno ljudsko pravo svih Riječana na ispaljivanje čepova iz guzica.

“Nećemo pristati na kompromise s cenzorima EBU-a. Ispaljivanje čepova je bio minimum minimuma našeg performansa, čak smo pristali ne svirati potpuno goli da izlazimo u susret organizatorima, ali na ovakve ultimatume ne možemo pristati” – rekao je Prlja u razgovoru za Rijeka Danas.

S obzirom na odustajanje grupe Let 3, prema pravilima Eurosonga, sljedeći izvođač koji je dobio najviše bodova i glasova ima pravo nastupa na Eurosongu, u slučaju Hrvatske to znači da će Harmonija Disonance predstavljati Hrvatsku.

Radujemo se još jednoj fantastičnoj koreografiji cura iz Metkovića, sretno cure!

Više informacija o ovoj prvoaprilskoj vijesti čitajte na linku!

15 COMMENTS

  1. Aprilili… nisu prdonje ludi da svoje opačine ne pokažu cijeloj Europi. Seljoberski proleterersko-federski izričaj… fuj.

  2. Hvala Bogu da odustaju. Samo bi nas sramotiti. I koja je to pjesma?
    Nit za pjevat nit za plesati.
    Samo se blesave ozbiljni ljudi
    Sramotno

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here