Home Vijesti Energo neće primijeniti zaključak Gradskog vijeća: Građanima za veljaču uvećani računi!

Energo neće primijeniti zaključak Gradskog vijeća: Građanima za veljaču uvećani računi!

3301
3
foto: rijeka.hr
foto: rijeka.hr
foto: rijeka.hr

Idućeg tjedna, točnije od 23. do 27. ožujka, korisnicima će biti dostavljeni računi za veljaču, koji će se izraditi na temelju skuplje cijene od 0,50 kn/kWh, najavio je danas direktor Sanjin Kirigin! Naime, Gradsko je vijeće na sjednici u veljači usvojilo zaključak prema kojem se do donošenja novog Pravilnika o načinu raspodjele i obračunu troškova za isporučenu toplinsku energiju, neće primjenjivati stara cijena za isporučenu toplinsku energiju, u iznosu od 0,37 kn/kWh, s time da će razlika u cijeni korisnicima biti obračunata nakon donošenja Pravilnika, u mjesecima do kraja godine. Međutim, građani su još jednom namagarčeni jer je 5.ožujka usvojen novi Pravilnik pa zaključak Gradskog vijeća neće biti u primjeni ni jedan jedini mjesec.

Prema svemu sudeći, građane tek sada očekuju problemi jer će nakon izmjena Pravilnika, manje plaćati oni s ekstremim računima, a više oni koji uopće ne koriste radijatore!

3 COMMENTS

  1. Koja je to banda to nije za vjerovati.Sada je HERA promjenila pravilnik o raspodjeli toplinske energije po kojem čovjek koji je štedio dobiva poprilično veći račun nego do sada.Nazdravlje.Bravo HERA, Bravo Energo,Bravo Obersnelu.Tako se štite građani ovog grada.

  2. Ide li anketa prije računa ili stižu zajedno. Od ovih muljatora me ne bi čudilo da prvo pošalju anketu i onda račun.
    A naravno anketa će biti 120% ljudi da je Energo najbolji i ne žele, 8% za ukidanje i 15% je mislilo da glasaju za Tita.

  3. Po meni treba u potpunosti bojkotirati ovu “njihovu” anketu i to tako da se anketni listić prekriži i potpiše te svakako fotokopira a svaka zgrada preko svog ovlaštenog predstavnika napravi anketu i preda ovim lihvarima u Energu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here