Home Sport EURO 2024: Pijani Škoti napravili cirkus u ‘Hitlerovoj pivnici’, navijač skoro poginuo...

EURO 2024: Pijani Škoti napravili cirkus u ‘Hitlerovoj pivnici’, navijač skoro poginuo u metrou

157
0
58131c15 d253 4a07 8894 24f2fbc67ced
Foto: Telegraf

Prvi dan Europskog prvenstva u nogometu započeo je spektakularnom utakmicom između domaćina Njemačke i Škotske. Utakmica se održava u 21 sat na Allianz Areni u Münchenu, ali atmosfera u gradu već je na vrhuncu. Centar Münchena preplavljen je desecima tisuća škotskih navijača koji stvaraju atmosferu kakvu bi očekivali u Glasgowu ili Edinburghu.

Škotski Navijači Preuzeli München

Škotski navijači caruju Münchenom, a posebno su zavladali čuvenom pivnicom Hofbräuhaus. Ova povijesna pivnica, poznata po bavarskim specijalitetima, sada je puna navijača koji uz pivo pjevaju “No Scotland, no party”. Atmosfera je živahna, ali ne bez incidenata – neki su navijači izbačeni zbog neprimjerenog ponašanja, uključujući jednog koji se skinuo do pasa.

Povijesna Lokacija: Hofbräuhaus

Hofbräuhaus ima posebnu povijest. Naime, ovo mjesto je nekada koristio Adolf Hitler za svoje vatrene govore tijekom uspona na vlast, a sada je turistička atrakcija poznata po svojoj bogatoj povijesti i izvrsnoj pivi. Unatoč mračnim povijesnim konotacijama, danas je mjesto zabave i opuštanja za mnoge posjetitelje.

Incident u Podzemnoj Željeznici

Nažalost, proslava nije prošla bez ozbiljnih incidenata. Na stepenicama koje vode u podzemnu željeznicu dogodila se gotovo tragedija. Jedan alkoholizirani Škot je pao na glavu, što je izazvalo veliku zabrinutost među prisutnima. Svjedoci su opisali kako je pad izgledao fatalno, no srećom, hitna pomoć je brzo intervenirala i pružila mu potrebnu pomoć.

Uzbuđenje Prvenstva

Dok se navijači okupljaju i uživaju u atmosferi, svi s nestrpljenjem iščekuju večerašnju utakmicu. Ovaj susret između Njemačke i Škotske označava početak uzbudljivog turnira koji će donijeti mnogo uzbuđenja i nogometne strasti. Škotski navijači, poznati po svojoj strasti i entuzijazmu, već su pokazali koliko im znači podrška svojoj reprezentaciji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here