Home Vijesti Evo što je uzrok jučerašnje prometne na riječkoj zaobilaznici!

Evo što je uzrok jučerašnje prometne na riječkoj zaobilaznici!

1576
0

Jučer, 30. rujna oko 17.35 sati na autocesti A7, na vijaduktu Mihačeva Draga dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo više vozila i u kojoj je ozlijeđeno šest osoba, od kojih tri teže.
Do prometne nesreće je došlo kada je 40-godišnji vozač upravljajući skupom vozila – vučnim vozilom marke Scania i priključnim vozilom marke Schwarzmüller, riječkih registracijskih oznaka, krećući se od čvora Škurinje prema Orehovici zbog brzine neprilagođene uvjetima i gustoći prometa udario u osobno vozilo marke BMW koje se zaustavljalo radi kolone vozila ispred sebe. Uslijed udara BMW je udario u osobno vozilo marke Mazda, a potom je i ovo vozilo udarilo u osobno vozilo marke Mercedes. Sva navedena vozila su se kretala u istom smjeru.
U prometnoj nesreći su ozlijeđeni vozači i putnici u osobnim vozilima marke BMW i Mazda, a nastala materijalna šteta je oko 62.500 kuna.
Zbog počinjenja kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, 40-godišnji vozač je kazneno prijavljen mjerodavnom odvjetništvu.
Promet ovom dionicom autoceste bio je u prekidu do 20.05 sati te se odvijao obilazno.Evo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here