Home Vijesti Evo zašto je kuća bila zaključana, a auto parkiran iza kuće: Susjedi...

Evo zašto je kuća bila zaključana, a auto parkiran iza kuće: Susjedi polako otkrivaju tajne Ivanine obitelji

7464
5
ezgif 2 77f03db94a
ezgif 2 77f03db94a

Potraga za djevojčicom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak, ušla je u peti dan. Istražitelji su do sada ispitali više od 30 osoba, od kojih su mnoge ispitane na poligrafu. Jedan pripadnik MUP-a pao je na testu i pritvoren je zbog sumnje da je odao podatke iz istrage.

Komšije iz Banjskog polja progovorile su o nekoliko nelogičnosti koje su uočile oko mjesta nestanka Danke Ilić.

– Ivana je saznala da je trudna i stan u Boru u kojem je živjela s djecom, suprugom Milošem i njegovim roditeljima, postao im je tijesan. Zbog toga su, navodno, počeli razmišljati o adaptaciji stana Ivanine obitelji koji imaju u Banjskom Polju, kako bi se u njega uselili Miloševi roditelji, a oni i njihova djeca ostali u stanu. No, Ivana nije jedina vlasnica te kuće i vikendice, posjeduju je i njezin otac i brat, a čuli smo da oni nisu bili za ideju da Ivanini svekar i svekar zakona o selidbi – kažu mještani i dodaju da je Ivana došla u utorak samo da vidi u kakvom su stanju kuća i kuća te mogu li se obnoviti za stanovanje.

– Ivana je u utorak dovezla Danka i sina i parkirala straga, vjerojatno da nitko ne javi njezinoj obitelji da je došla. Navodno uopće nije imala ključ od kuće, pa je zbog toga policija nakon prijave nestanka djeteta pronašla zaključana ulazna vrata. Tu nije mogla ni prenoćiti s djecom, jer nema načina da uđe u kuću, a i kuća je u užasnom stanju – kažu susjedi iz Banjskog Polja.

Podsjetimo, Danka Ilić (2) nestala je u Banjskom Polju kod Bora u utorak oko 13.45 dok se s majkom i godinu dana starijim bratom igrala ispred zgrade u Banjskom Polju.

Policija je prvi put aktivirala sustav “Pronađi me” (Amber Alert) kojim se hitno obavještava javnost o nestanku djeteta.

5 COMMENTS

  1. zar nije usla da da deci vodu u kucu…. ili suvise dezinformacija ili tu neceg ima…. sa druge strane sta joj je onda toliko odvuklo paznju da dete nestane…..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here