Home Mozaik Jeftino rješenje za odmor: Mrtvačka kola postala “kamper”

Jeftino rješenje za odmor: Mrtvačka kola postala “kamper”

179
0
mrtvacka kola1

Mrtvačka kola kao kamper

Ima onih koji biraju luksuzna ljetovališta i onih koji preferiraju vreću za spavanje, onih koji biraju hotel i onih koji vole putovati kamperom. Ali zaista je rijetkost pronaći nekoga tko putuje mrtvačkim kolima. Dogodilo se to u Marini di Camerota (Italija) gdje su posljednjih dana stanovnici primijetili neobičnu prisutnost mrtvačkih kola praktički pretvorenih u kamper, piše list Il mattino. U njima se nalazio njemački državljanin koji je parkirao mrtvačka kola da bi malo odspavao. U kamperu je i mala kuhinjica te neizostavna rezerva piva. 

Čiji je kamper?

Istina, riječ je doista o turistu, sredovječnom Nijemcu, koji je proteklih tjedana napustio Njemačku. Putnik obilazi Italiju. Nakon zaustavljanja u Kalabriji, odlučio je posjetiti Cilento prije nego što se vrati u zemlju. Također je uočen u Maratei, završivši na Instagram stranici Welcometofavelas koja prikazuje najbizarnije činjenice u Italiji i diljem svijeta.

Iako neobičan, to nije jedini slučaj te vrste na području Salerna. Postoji presedan koji datira iz 2020. godine kada je na obalnoj cesti koja vodi od Ebolija do Paestuma jedan francuski par odabrao upravo to prijevozno sredstvo za putovanje po Europi. I stali su u borovoj šumi. Pored ostalog su dobili i kaznu od 80 eura zbog zabrane parkiranja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here