Home Tehnologija Facebook lansira ubojicu gmaila

Facebook lansira ubojicu gmaila

717
0

U ponedjeljak u San Franciscu počinje trodnevna konferencija kojoj će prisustvovati svi koji nešto znače na web sceni a na kojoj će navodno Facebook predstaviti svoj web mail koji bi mogao biti velika konkurencija Gmailu, Yahoo mailu te Hotmailu. Svih 500 milijuna korisnika Facebooka navodno će moći početi s korištenjem adrese “…@facebook.com”, javlja TechCrunch kojemu u naslovu stoji “Ubojica Gmaila dolazi u ponedjeljak”.

TechCrunch se poziva na izvore bliske Facebookovom tajnom projektu koji se zove “Projekt Titan”, o kojemu su prve informacije procurile početkom godine. Glasnogovornik Facebooka nije imao komentara na upit o Facebookovom mailu.

Proteklih dana povela se i rasprava na raznim blogovima o tome čija je domena fb.com, kako su na TechCrunchu i pretpostavili ona pripada Facebooku, a to je postalo jasno prije nekoliko sati otkad je domena postala javna te kada se u adresu internet preglednika upiše www.fb.com otvara se Facebook. Vrlo je vjerojatno da su fejsbukovci kupili domenu upravo zbog e-maila. (index.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here