Home Mozaik Fanovi su oduševljeni nakon probe Leta 3 za Eurosong: ‘Glasam za njih’...

Fanovi su oduševljeni nakon probe Leta 3 za Eurosong: ‘Glasam za njih’ (VIDEO)

84
0

Nakon što je Let 3 jučer u Liverpoolu odradio svoju prvu probu uoči polufinala Eurosonga, na službenom TikTok profilu natjecanja objavljen je prvi video s probe.

Na snimci se može vidjeti kako bend izlazi na pozornicu, a zatim se izmjenjuju kadrovi nastupa, koji podsjeća na onaj s Dore.

Video je na TikToku dosad skupio 150.000 pregleda i mnoštvo komentara.

“Glasat ću za njih. Nije me briga što drugi misle”, napisao je jedan komentator.

“Eurosong dosad ovo nije vidio”, dodao je drugi.

“Želimo ih u finalu”, zaključio je treći.

Podsjetimo, probni nastup trajao je pola sata, a Let 3 se pojavio u svojim već dobro poznatim kostimima koje na kraju nastupa skidaju i ostaju pomalo golišavi uz projektile na stageu.

Prije Liverpoola ćemo posjetiti gradove diljem Europe prije nego dođemo”, rekao je Mrle za medije prije polaska.

@eurovision Oh mama! Let 3 have revved up into Liverpool 🚜🇭🇷 #Eurovision2023 #Eurovision @Let 3 Mrle ♬ original sound – Eurovision

Nakon pobjede na Dori Let 3 je sa svojom pjesmom Mama ŠČ! izazvao hrpu reakcija. Obožavatelji Eurosonga isprva su bili iznenađeni njihovim nastupom, no kasnije su mnogi pisali da im se pjesma jako sviđa i da ima velike izglede za ulazak u finale natjecanja. No naišli su i na negativne komentare, a neke od njih Mrle je izdvojio i objavio u videu na TikToku.

“Ne idu nigdje”, “Budale”, “Sva sreća pa moj glazbeni ukus ima drugu dimenziju”, “Njima ni Bog ne može pomoći, kamoli traktor”, “Fuj”, “Bolesnici”, ”Tuga i jad, danas je popularno sve što nije normalno”, neki su od komentara koje je Mrle objavio na TikToku.

Previous articleOtputovala u Brazil na podizanje stražnjice – liječnik ju odbio operirati: ‘Vratila sam se bez novca i trudna‘
Next articleRijeka izdominirala Slaven nakon 1.poluvremena!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here