Home Mozaik Otputovala u Brazil na podizanje stražnjice – liječnik ju odbio operirati: ‘Vratila...

Otputovala u Brazil na podizanje stražnjice – liječnik ju odbio operirati: ‘Vratila sam se bez novca i trudna‘

73
0

TikToketrica Annie Paula podijelila je video na kojem je ispričala sve o blamaži koju je doživjela kad su joj doktori odbili napraviti zahvat podizanja stražnjice u Brazilu.

– Rezervirala sam termin za operaciju, odletjela sam u Brazil da obavim sve svoje zdravstvene pretrage, srce, krv, sve. Nalazi krvi bili su dobri, a zatim sam otišla kod kardiologa da vidi je li sve u redu. On je gledao u moje krvne nalaze koje ja nisam ni pogledala jer nisam mislila da ima ikakve potrebe. Provjerio mi je srce i rekao: ‘Sve je u redu, samo gledam druge stvari’, započela je Annie priču.

@1anniepaula Lol like I felt so embarrassed and shocked #storytime #chitchatwithme #bbl ♬ original sound – Ann’s

Tada je doktor pitao je li pogledala svoju krvnu sliku. Djevojka je rekla da nije, jer je svjesna svoga zdravlja – a on joj je rekao da joj ne može odobriti operaciju. Djevojka se prepala i pomislila da je teško bolesna, a doktor joj je tad objasnio da je – trudna.

– Mama je sjedila pored mene, a ja sam rekla da sam mislila da sam dobro jer sam uzela tabletu za dan poslje. Osjećala sam se tako posramljeno i šokirano, priznaje TikTokerica. Šokantna priča izazvala je lavinu komentara na video.

“Došla sam kući bez novca i trudna”, napisala je Annie kao odgovor na jedan od komentara.

Previous article‘Ti! Zašto odmjeravaš moju ženu?!’: Ljubomorni suprug zbog jednog pogleda izazvao brutalnu makljažu u zračnoj luci
Next articleFanovi su oduševljeni nakon probe Leta 3 za Eurosong: ‘Glasam za njih’ (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here