Home Sport Ferencvaros zainteresiran za Jakirovića!

Ferencvaros zainteresiran za Jakirovića!

524
0

Nakon što je Ferencvaros doživio debakl pa ispao od poluamaterske momčadi s Ovčjih otoka, trener najvećeg mađarskog kluba Stanislav Čerčesov postao je bivši! Što je i logično jer klub koji je miljenik države i kao takav ima budžet “koliko god treba” a spominje se cifra od 50 milijuna eura ne smije se dozvoliti takav kiks.

Ferencvaros je preuzeo Csaba Máté, dotadašnji trener druge momčadi koji je odgodio utakmicu prvog kola prvenstva da bi šok terapijom podigao momčad pa preko Shamrock Roversa u dvije utakmice otišao u 3. pretkolo Konferencijske lige gdje ih čeka malteški Hamrun.

Međutim, dvije pobjede ne znače da je Ferencvaros odustao od novog trenera, a Germanijak doznaje kako na listi želja visoko kotira Sergej Jakirović, trener Rijeke, saznaje Germanijak.hr.

Doduše, spominjali su se i Ivan Leko, odnosno Goran Tomić a postoje i zagovornici koji bi htjeli vidjeti Željka Kopića. Međutim, sportski sektor Ferencvarosa zapeo je za Sergeja Jakirovića čiji je trenerski rukopis postao prepoznatljiv na ovim prostorima. Tome svjedoči i nedavna akcija nogometnog saveza Bosne i Hercegovine koja je stigla na sastanak s Jakirovićem tijekom priprema Rijeke u Sloveniji i iznijela mu zajednički stav da ga vide kao nasljednika Faruka Hadžibegića.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here