Home Mozaik Festival vatrometa donosi rapsodiju glazbe i vatrenih koreografija

Festival vatrometa donosi rapsodiju glazbe i vatrenih koreografija

3388
0
Festival vatrometa 2015, Grad Opatija, TZ Opatija

Festival vatrometa 2015, Grad Opatija, TZ Opatija
Festival vatrometa 2015, Grad Opatija, TZ Opatija
Posljednja subota lipnja tradicionalni je termin za Festival vatrometa u Opatiji, koji će na plaži Slatina 6. godinu zaredom predstaviti uzbudljiv piromuzički spektakl praćen nastupom vrhunskih glazbenika i vještih žonglera, uličnih zabavljača te „akrobata vatrom“.
Uzbudljivu eksplozivnu i emotivnu rapsodiju, mješavinu glazbe i spektaklularnih koreografija na nebu iznad Slatine skladat će novo izdanje Festivala vatrometa, koje će se održati u Opatiji u subotu, 25. lipnja na praznik Dana državnosti.
Tradicionalno, posljednja subota u lipnju u Opatiji pripada ovom pirotehničkom spektaklu, a ove godine točno u 19.00 sati otvorit će ga nastup grupe Love Runners, čije su pitke etno-jazz i latino melodije idealna glazbena kulisa za toplo lipanjsko predvečerje. Osim na nebu, vatreno će biti i na samome kupalištu Slatina, gdje će svoje zadivljujuće vještine predstaviti ulični zabavljači i žongleri te „akrobati s vatrom“ koji će prirediti „Fire Show“.
Grupa Dellboys od 21.00 sat ubrzat će ritam večeri rock’n’roll glazbom, i tako uvesti gledatelje u prvi „vatrometni plotun“, odnosno Baby vatromet posebno osmišljen za najmlađe oko 22.15 sati, i to uz glazbenu podlogu iz popularnog animiranog filma “Malci”. Glavna točka večeri, piromuzički vatromet započet će oko 23.30 sati i donijeti brojnim gledateljima okupljenima na Slatini i obalnom šetalištu središnji spektakl večeri u kojem će raskošne koreografije biti povezane s glazbom slavnih filmskih hitova. Nastavak zabave na glavnom opatijskom kupalištu, i nakon posljednje „eksplozije na nebu“ osigurat će Brudafunk Band.
– Festival vatrometa spada među naše najposjećenije manifestacije, a taj jedinstveni koncept u kojem su spojeni glazba i vatromet u proteklih šest godina se etablirao kao jedan od centralnih opatijskih ljetnih događanja, koje donosi posebnu živost i uzbuđenje Slatini i Opatiji, kazala je direktorica Turističke zajednice Suzi Petričić, pozvavši građane i posjetelje Opatije da dožive spektakl koji svake godine donosi nova uzbuđenja i iznenađenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here