Mozaik

Festival vatrometa donosi rapsodiju glazbe i vatrenih koreografija

Festival vatrometa donosi rapsodiju glazbe i vatrenih koreografija

Festival vatrometa 2015, Grad Opatija, TZ Opatija

Festival vatrometa 2015, Grad Opatija, TZ Opatija

Posljednja subota lipnja tradicionalni je termin za Festival vatrometa u Opatiji, koji će na plaži Slatina 6. godinu zaredom predstaviti uzbudljiv piromuzički spektakl praćen nastupom vrhunskih glazbenika i vještih žonglera, uličnih zabavljača te „akrobata vatrom“.
Uzbudljivu eksplozivnu i emotivnu rapsodiju, mješavinu glazbe i spektaklularnih koreografija na nebu iznad Slatine skladat će novo izdanje Festivala vatrometa, koje će se održati u Opatiji u subotu, 25. lipnja na praznik Dana državnosti.
Tradicionalno, posljednja subota u lipnju u Opatiji pripada ovom pirotehničkom spektaklu, a ove godine točno u 19.00 sati otvorit će ga nastup grupe Love Runners, čije su pitke etno-jazz i latino melodije idealna glazbena kulisa za toplo lipanjsko predvečerje. Osim na nebu, vatreno će biti i na samome kupalištu Slatina, gdje će svoje zadivljujuće vještine predstaviti ulični zabavljači i žongleri te „akrobati s vatrom“ koji će prirediti „Fire Show“.
Grupa Dellboys od 21.00 sat ubrzat će ritam večeri rock’n’roll glazbom, i tako uvesti gledatelje u prvi „vatrometni plotun“, odnosno Baby vatromet posebno osmišljen za najmlađe oko 22.15 sati, i to uz glazbenu podlogu iz popularnog animiranog filma “Malci”. Glavna točka večeri, piromuzički vatromet započet će oko 23.30 sati i donijeti brojnim gledateljima okupljenima na Slatini i obalnom šetalištu središnji spektakl večeri u kojem će raskošne koreografije biti povezane s glazbom slavnih filmskih hitova. Nastavak zabave na glavnom opatijskom kupalištu, i nakon posljednje „eksplozije na nebu“ osigurat će Brudafunk Band.
– Festival vatrometa spada među naše najposjećenije manifestacije, a taj jedinstveni koncept u kojem su spojeni glazba i vatromet u proteklih šest godina se etablirao kao jedan od centralnih opatijskih ljetnih događanja, koje donosi posebnu živost i uzbuđenje Slatini i Opatiji, kazala je direktorica Turističke zajednice Suzi Petričić, pozvavši građane i posjetelje Opatije da dožive spektakl koji svake godine donosi nova uzbuđenja i iznenađenja.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

Film ‘Kula smrti’ u ‘Art kinu’

spMay 20, 2019

Velika obljetnica Fiumanke – punih 20 godina riječke regate

spMay 20, 2019

Riječki tunel ponovno otvoren!

spMay 20, 2019

Riječki lutkari iz Kragujevca se vratili sa šest nagrada!

spMay 20, 2019

Završen je 10. Student Day Festival: Vatra, Urban, Edo Maajka i Darius Syrossian oduševili tisuće mladih

spMay 19, 2019

‘Leica format’: Najbolja predstava hrvatske drame od ‘Vježbanja života’?

spMay 19, 2019

Bare i Majke sinoć zapalili crne ovce u Baški

spMay 18, 2019

Rudimental sinoć ‘zaludio’ riječku publiku, večeras na SDF-u nastupaju Edo Maajka, Urban, Vatra i DJ Darius Syrossian

spMay 18, 2019

Kreće spektakularni koncertni program Student Day Festivala: Večeras Rudimental, TBF, Krešo Bengalka i drugi

spMay 17, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.