Home Sport FIFA pred odlukom o izbacivanju reprezentacije sa Svjetskog prvenstva, već se zna...

FIFA pred odlukom o izbacivanju reprezentacije sa Svjetskog prvenstva, već se zna i tko će ih zamijeniti!

184
0

Postoji velika mogućnost da na Svjetskom prvenstvu u Kataru možda neće zaigrati Ekvador, ako ih Fifa suspendira. Sve je pokrenuo Čileanski nogometni savez kada se obratio Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA), a razlog je nogometaš Ekvadora Byron Castillo koji prema njihovim navodima nije rođen 10. studenoga 1998. u Ekvadoru nego 25. lipnja dvije godine ranije u Kolumbiji!

Čileanci navodno imaju dokaze kako je Byron Castillo u kvalifikacijama za SP igrao za Ekvador s lažnom putovnicom, a motiv im je da putuju u Katar na SP umjesto – Ekvadora!

ko Fifa donese odluku da će se utakmice u kojima je Byron Castillo nastupio s lažnom putovnicom registrirati rezultatom 0:3, to znači da bi na SP putovao Čile jer su u dvije utakmice protiv Ekvadora osvojili tek jedan bod.

Kako se doznaje konačna odluka bit će objavljena u petak, a mnogi su uvjereni kako je to dovoljan razlog da se Ekvador suspendira i izbaci sa SP-a.

‘Roditelji Byrona Castilla rođeni su u Tumacu u Kolumbiji, a Byron je rođen također u Tumacu gdje je i kršten. Ne postoji nikakav dokaz da on ima ikakve veze s Ekvadorom. Svi dokazi su vrlo jasni’, kazao je Carlezzo, koji zastupa čileanski nogometni savez.

Previous articleSvećenik silovao mlade na dan svadbe: Obećavao da će im ‘pročistiti’ grijehe iznutra
Next articleObjavljena snimka vatrogasaca kako spašavaju bebu iz auta u Umagu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here