Home Sport Filip Bradarić ostaje u Rijeci: ‘Odlučio sam ostati jer uživam u Rijeci’

Filip Bradarić ostaje u Rijeci: ‘Odlučio sam ostati jer uživam u Rijeci’

736
0

Filip Bradarić ostaje u Rijeci! Unatoč ponudama koje su stizale na adresu Rijeke, hrvatski reprezentativac odlučio je ostati vjeran bijelom dresu i pomoći Rijeci na njezinom putu u novim izazovima iduće sezone, posebice onom Lige prvaka. Vijest je to koja će sigurno obradovati sve navijače Rijeke jer Filip je proteklih godina pomalo, ali sigurno, postao ljubimac riječke publike.
– Moja želja je u ovom trenutku ostati u Rijeci. Znam da je postojao interes drugih klubova, ali u ovom trenutku Želim pomoći momčadi da ponovi prošlosezonske rezultate, te da ostvarimo što bolji rezultat u Ligi prvaka. Rijeka je postala moj dom proteklih godina. Ovdje uživam i trenutno sam fokusiran na pripreme s momčadi. Rijeka mi je dala puno, meni se ne nigdje ne žuri, bit će vremena za transfer…, rekao je Filip Bradarić nakon odluke da ostane u bijelom dresu.
Čelnici i Uprava kluba podržali su Filipa u ovoj odluci istaknuvši da je i želja kluba da Bradarić ostane član prve ekipe.
Nenametljiv i tih, ali sjajnih nogometnih karakteristika, Bradarić je prošle sezone u paru Josipom Mišićem odnosno Mate Malešom dirigirao sredinom riječke vezne linije. Filip je prošle sezone sazrio u sjajnog igrača, a ostankom u Rijeci pokazao je one karakteristike koje navijači najviše cijene – odanost prema klubu.
bradafacebook
U današnje vrijeme kada se sve uglavnom vrti oko transfera i milijunskih iznosa, Filipov potez jedan je od onih koji se rijetko viđa. Kao što je i sam rekao, Rijeka je postala Filipov drugi dom. Izborio se za mjesto u prvoj momčadi, bio je važan kotačić ekipe koja je osvojila prvenstvo i Kup Hrvatske ispisavši najljepše stranice riječke nogometne povijesti.
Filip je ujedno ove godine uplovio u bračne vode oženivši djevojku Melanie, a sretna obitelj ubrzo je postala bogatija za dječaka Luku.
Rijeka je postala njihov dom, Filip je postao Riječanin, a navijači i svi u gradu od prvog dana prihvatili su ga otvorenih ruku kao i sve igrače koji su s ponosom nosili bijeli dres.
Matjaž Kek, trener Rijeke, uvijek je govorio da voli karakterne igrače. Filip je još jednom dokazao da uz igračke ima i niz karakternih vrlina zbog kojih će sigurno i iduće sezone sa svojim suigračima navijačima ponovo donijeti puno veselja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here