Home Mozaik FOTO: Mladi kreiraju novi turistički suvenir Kastva

FOTO: Mladi kreiraju novi turistički suvenir Kastva

207
0

Kako to izgleda kada grupa mladih ljudi uči o osmišljavanju vizualnog identiteta i zajedničkim snagama koristeći maštu i dobro poznavanje kastavskog kraja, provede subotnje jutro i popodne stvarajući ideje i koncept novih kastavskih suvenira? Sjajno!

Škola za strane jezike Kastav Euroway ugostila je danas sudionike posljednjeg bloka Kastafske ljetne škole inovativnosti, pod nazivom BE GREAT WITH TRADITION.

Uz vodstvo koordinatorice udruge Trija Mirne Rubeša i stručnjakinje za grafički dizajn i copywriting, Martinu Čip i Ninu Reinmann održana je radionica na temu kreiranja novog i modernog suvenira koji predstavlja našu kulturnu baštinu i višestoljetnu tradiciju Kastva. Vlasnice dizajn studija CIPMANN sudionike su upoznale s osnovama osmišljavanja logotipova, slogana i vizualne priče koja prati proizvod ili uslugu na tržištu – kako se istaknuti i koje greške nikada ne raditi ukoliko se mladi sudionici u budućnosti odluče krenuti u poduzetničke vode. U šetnji Kastvom posjetili su sve važne turističke točke te nastavili s “brainstormingom” i pripremama za nastavak projekta koji će Kastvu donijeti novi i moderan suvenir. Nova aplikacija, društvena igra ili možda kušaonica tradicionalne hrane i pića – saznati ćemo uskoro!

Previous articleSenzacija na Svjetskom prvenstvu, Sinkovići ostali bez medalje
Next articleGrubiša: Pobijedi li Meloni, Italexit opet će postat vrlo aktualan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here