Home Sport FOTO: Rijeka se porazom od Gorice sasvim udaljila od drugog mjesta!

FOTO: Rijeka se porazom od Gorice sasvim udaljila od drugog mjesta!

963
0

Nogometaši Rijeke poraženi su od Gorice 1:2 u utakmici 31. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Igrala se 84. minuta utakmice. Ubačaj je stigao s desne strane, Pires je smirio loptu na drugoj vratnici i poentirao – 1:2!

Bio je to signal da Rijeka krene u napad, u 86. minuti udarac glavom Andrijaševića otišao je uz vratnicu. Ipak, na kraju unatoč napadima u završnici, Rijeka nije uspjeladoći do boda

Rijeka je odlično otvorila utakmicu. U trećoj minuti Lončar je ubacio iz kuta, Andrijašević trznuo glavom. Lopta je otišla iznad grede, malo je nedostajalo da se zatrese mreža Gorice. Samo minutu kasnije Lončar je sjajno krenuo prema golu Gorice, ali udarac s 18 metara nije bio kvalitetan.

Uslijedio je i udarac Tomečaka (5′), a onda je Gorica uspjela povezati redove i pomalo neočekivano doći do vodstva. Nakon ubačaja iz kuta uslijedilo je potezanje Capana i sudac Vučković pokazao je na bijelu točku u 12. minuti.

Lovrić je bio siguran – 0:1.

Samo dvije minute kasnije Tomečak je ubacio s desne strane, lopta se odbila od Krizmanića, ali na kraju vratnica je spasila goste.

Udarci Yatekea (19) na jednoj i Lovrića (22′) na drugoj strani nisu donijeli promjenu, kao ni akcija Tomečaka, Čolaka i Andrijaševića u 27. minuti.

I onda je stigla 30. minuta i pomalo nevjerojatan promašaj Rijeke. Yateke je sjajno proigrao Čolaka koji je izbio sam pred gol Gorice, zaobišao Kahlinu i promašio prazan gol!

U 40. minuti Rijeka je bila blizu gola nakon ubačaja Lončara iz kornera, ali pokušaj glavom Andrijaševića otišao je pored gola.

Na kraju prvog dijela i Gorica je mogla do gola, Lovrić se našao u odličnoj poziciji na rubu kaznenog prostora, ali njegov udarac obranio je Pandur.

Rijeka je otvorila drugi dio odličnom kombinacijom Tomečaka i Piresa, Tomečak je pokušao ubaciti, na kraju korner za bijele.

U 54. minuti Gorica je mogla do drugog gola. Lovrić se sjurio u kazneni prostor i pucao, Escoval je uklizao i blokirao pokušaj.

U 65. minuti išla je duga lopta za Lovrića, obrana Rijeke ponovo je uhvaćena na spavanju. Velskovski ju je uspio izbiti i malo je nedostajalo da lopta završi u mreži Rijeke.

U 72. minuti Murić je proigrao Lončara koji je ubacio, ali pokušaj Andrijaševića je opet završio u bloku.

U79. minuti Ndyiaye je okrenuo Escovala, sjurio se prema golu i poentirao – 0:2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here