Home Sport FOTO: Vitoria Torcidu muči razglasom. Navijači im porazbijali i pokrali automobile

FOTO: Vitoria Torcidu muči razglasom. Navijači im porazbijali i pokrali automobile

404
0

Navijači Hajduka se, nakon što su Bijeli izgubili 1:0 od Vitorije Guimaraes u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige još se nalaze na tribinama stadiona Afonso Henriques. Nešto dulji boravak gostujućih navijača na tribini nakon posljednjeg zvižduka je uobičajena sigurnosna procedura, ali hajdukovce je u Portugalu zadesio niz drugih neugodnosti.

Iz Vitorije su ih nakon utakmice kontinuirano maltretirali puštanjem iste pjesme s razglasa, pri čemu su jedini zvučnici koji su ostali uključeni na stadionu bili oni u gostujućem sektoru, a njihova glasnoća pojačana je na maksimum.

Tijekom utakmice navijači Porta porazbijali su kombije Torcidaša i ostalih navijača Bijelih koji su se parkirali ispred stadiona i pritom im pokrali više osobnih stvari. Slike razbijenih kombija splitskih registracija šire se Telegram grupama i ostalim platformama.

Porto je grad udaljen pedesetak kilometara od Guimaraesa, a navijači ondašnjeg nogometnog velikana veliki su rivali s navijačima Benfice, čija je ultras grupa No Name Boys u bratskim odnosima s Torcidom, tako da ovo nije prvi slučaj sukoba navijača Porta i Splićana.

Previous articleHajdukovom kondicijskom treneru razbijena glava. Pogođen i team manager
Next articleTokom vruće akcije s mužem stalno radila jednu stvar: Razlog je šokantan, nije se mogla obuzdati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here