Home Sport Frančišković pregovarao s Perošem: Još nema ozbiljne ponude za Anasa!

Frančišković pregovarao s Perošem: Još nema ozbiljne ponude za Anasa!

1083
1

Rijekin predsjednik Ivan Vanja Frančišković uoči Nove godine sastao se s Hajdukovim vodstvom. Sastanak sa samo jednom temom razgovora sugerirao jeozbiljnost kombinacije, no Frančišković je jučerašnji kratki razgovor za Sportske novosti otvorio rečenicom: ‘Nema ništa novoga oko Hajdukova interesa za Anasa Sharbinija. Doista, apsolutno ništa.’

A pregovori s Hajdukovim čelnicima Perošem i Miličićem, Frančišković tretira poput direktora Marija Rubeše: ako ih ne budemo spominjali, nisu se ni dogodili. Premda cijela Hrvatska zna da su se Riječani i Splićani našli u Zagrebu. Samo što se nisu “našli” oko cijene.

Stvar je delikatna. Anas je od navijača označen izdajicom jer je javno rekao kako bi želio otići iz Rijeke. Teško je javno priznati da mu vodeći ljudi Kantride u tom odlasku “pomažu”. Da i oni ne postanu “izdajice”. Jer Anas ne pregovara, a oni pregovaraju. Zato što Rijeci treba novac.
 – Nikakve službene, ozbiljne ponude za Anasa Sharbinija još nismo dobili, a rekla-kazala priče ne želim komentirati – govori nam Frančišković. – Istina je, i to ne krijemo, da su sve opcije otvorene. I da Anasa prodamo, i da s njim produžimo ugovor. On se tako i ponaša. Trenira individualno, motivirano se sprema za pripreme koje će s Rijekom započeti od sutra. I to mi je drago.

Jeste li dogovorili termin novog sastanka s prvim ljudima Poljuda?
– Ne, ne planiramo nikakav novi sastanak. Nit’ je na nama da planiramo. Pa mi Anasa ne nudimo! A ako je netko za njega zainteresiran nek’ nam se javi. Ozbiljnim mogu držati samo dvije opcije: službenu, pisanu ponudu ili službeni poziv na pregovore. Zasad nema ni jednoga, ni drugoga. I ne zaboravite: mi Anasa ne prodajemo pod svaku cijenu – zaključio je Ivan Vanja Frančišković.
Hajduk je najozbiljniji interesent za Sharbinija no Rijekin predsjednik ima pravo. Još uvijek su sve opcije otvorene.

1 COMMENT

  1. Anasu sve najbolje gdje god bude igrao! A za upravu treba zvati desinsekciju ideratizaciju pa nek i njih ociste!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here